Madplan: September råvarer i sæson

Madplan september råvarer i sæson

Det er tid til den månedlige madplan – denne gang med fokus på september råvarer i sæson. Jeg elsker, når efteråret begynder. Det er tid til æbler og græskar, som er nogle af mine favoritter. Men i sæson finder du også råvarer som rødbeder, rosenkål, gulerødder, majs og meget mere.

Denne madplan med september råvarer i sæson består af 4 dage med kød/ fisk, 2 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med. Den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 eller version 3.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0 / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu / Jeres favoritter / Aftensmad til 2 personer / Madplan uden ovn / Aftensmad verden rundt / Madplan: opskrifter med proteiner / Juni råvarer i sæson Juli råvarer i sæson / August råvarer i sæson

 Madplan: September råvarer i sæson

Indkøbsliste:

Madplan: September råvarer i sæson 1

Ugens søde sag:
Yndlings æblekage med kanel

Æblekage med kanel
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments