Madplan: Sommermad

sommermad madplanVi er officielt trådt ind i sommermånederne – om vejret så er med os eller ej. Når vejret bliver lunere, aftenerne lysere og solen skinner, ændrer min lyst til mad sig også. Jeg får lyst til noget mere sommerligt, let og lækkert. Noget der udnytter sæsonens ingredienser og smager af sol og sommer – kender du det? Jeg har derfor i denne uge samlet en madplan med masser af sommermad på menuen.

Der er denne gang flere af mine (sommer)favoritter med som eksempelvis kyllingedeller, kold kartoffelsalat, sommerpasta og diverse friske salater med masser af tomater – skulle jeg have kaldt det tomat-uge i stedet? 😉 Der er opskrifter alle dage mandag til lørdag (og evt restedag søndag) til 3-4 personer. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter

Madplan: Sommermad

indkøbslistemadplan

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments