Annonce

Kontakt og samarbejde

Kontakt mig på [email protected], hvis du har et spørgsmål eller har lyst til at lave et samarbejde. Jeg har tidligere samarbejdet med virksomheder som Nespresso, Mejeriforeningen, Bosch, BT og mange flere, og du kan finde endnu mere på mit kartotek her. Skriv endelig til mig, hvis du vil høre mere.

Sidevisninger pr måned: 160.000+

Unikke brugere pr måned: 66.000+

Følgere på Instagram: 16.400+

Kontakt og samarbejde 1

Kreativ opskriftsudvikler fuld af gode ideer

Leder din virksomhed efter en opskriftsudvikler eller storyteller i jeres markedsføringsstrategi? Så er det sikkert, fordi I ved, hvor vigtigt det er at kunne skabe levende fortællinger om jeres produkter. Det er nemlig ikke nok, at vise kunden dine produkter. Hvis din virksomhed skal skille sig ud fra alle de andre udbydere, skal jeres målgruppe have en grund til at huske jer. Og det er her storytelling kommer ind i billedet.

Jeg går meget op i at integrere kunders produkter i både mine opskrifter og blogindlæg på en naturlig måde – med kreativitet, professionalisme og naturlighed. Jeg har tidligere samarbejdet med virksomheder som Nespresso, Lidl, Mejeriforeningen, Gram ovne, Retnemt Måltidskasser, Finax m.fl. Og jeg er altid klar på at snakke om yderligere samarbejder. Så skriv til mig, hvis du har lyst til at indgå et samarbejde, og så kan vi se, om vi er et match. Jeg er fuld af gode ideer!

Hvis vi er et match, kan vi både tale om markedsføring her på bloggen eller opskriftsudvikling for jer uden om bloggen. Vi kan samarbejde om alt fra markedsføring på bloggen til madfotografering, foodstyling og opskriftsudvikling.