Hvem er Anna?

Hej! Ja, det er mig, der hedder Anna, og jeg er en vaskeægte foodie på 27 år, som dels arbejder i kommunikationsbranchen og bor i min yndlings by København. Nå ja, og så har jeg mit eget lille madunivers ved siden af. Min interesse for mad startede for mange år siden, da min mor tog mig med ud i køkkenet. Hun har altid været en stor inspirationskilde for mig og nok også en af grundene til, at jeg tog mig sammen og startede Anna-mad i efteråret 2012.

Anna Mad – Hverdagsmad for alle

Jeg E L S K E R mad og går op i enkelthed, god smag og gode råvarer. Jeg laver ofte sund og nem hverdagsmad, som alle kan være med på uden dyre råvarer, oceaner af tid og fancy ingredienser – det betyder dog ikke, at jeg ikke spiser kager – tvært imod! For som man kan læse på bloggen, er jeg (også) vild med søde sager. Og som en lille fun fact er jeg Danmarks næstbedste toastmager, og jeg var i finaleugen i Masterchef 2021, så det hele spænder ret bredt 😉

Min livret? Tja… Jeg er næsten altspisende, bortset fra ting der blævrer. I hverdagen spiser jeg ofte vegetarisk og elsker at eksperimentere med dette. Men jeg elsker nu en god portion pasta med langtidssimret kødsovs, deller i alle afskygninger, ost, nøddesmør og friskbagt (surdejs)brød med (rigeligt) smør. Listen bliver længere og længere, og jeg har ofte perioder med virkelig meget af én ting. Lad mig bare nævne et par stykker: Sunde romkugler-periode, peanutbutter-periode, tærte-periode, veggiedelle-periode…

Hvis du vil lære mig lidt bedre at kende, kan du læse 22 ting du (nok) ikke vidste om mi7

Anna Mad

Jeg laver ikke kun mad for at spise, men lige så meget for hyggen omkring at lave den, tage billeder og få respons – det er mindst lige så vigtig for mig og grunden til, at jeg elsker at lave mad. Jeg har måske også et lille håb om, at der sidder et par stykker af jer læsere derude, som følger med og bliver inspireret – smid gerne en kommentar, hvis I har prøvet en af mine opskrifter og lad mig høre, hvad I synes ELLER tag mig på Instagram med @annabartels og #annamad 🙂

Mange madhilsner Anna ❤️