Hvem er Anna?

Hej! Ja, det er mig, der hedder Anna, og jeg er lidt af en madelskende pige på 23 år (‘foodie’ kalder jeg mig selv), som pt. arbejder lidt som pr- og kommunikationsmedarbejder, er uddannet kommunikatør og bor i min yndlings by København. Min interesse for mad startede for mange år siden, da min mor tog mig med ud i køkkenet. Hun har altid været en stor inspirationskilde for mig og nok også en af grundene til, at jeg tog mig sammen og lavede mit eget lille mad-univers, Anna-mad, i efteråret 2012.

Anna Mad – Hverdagsmad for alle

Jeg E L S K E R mad og går op i enkelthed, god smag og sundhed. Jeg laver ofte sund og nem hverdagsmad, som alle kan være med på uden dyre råvarer, oceaner af tid og fancy ingredienser – det betyder dog ikke, at jeg ikke spiser kager – tvært imod! – for som man kan læse på bloggen, er jeg (også) vild med søde sager. Og som en lille fun fact er jeg Danmarks næstbedste toastmager, men jeg har også lavet grøntsagsretter for BT, så det hele spænder ret bredt 😉

Min livret? Tja… Jeg er næsten altspisende, bortset fra ting der blævrer. I hverdagen spiser jeg ofte vegetarisk og elsker at eksperimentere med dette. Men jeg elsker nu en god portion pasta med langtidssimret kødsovs, deller i alle afskygninger, ost, nøddesmør og friskbagt brød med (rigeligt) smør. Listen bliver længere og længere, og jeg har ofte perioder med virkelig meget af én ting. Lad mig bare nævne et par stykker: Sunde romkugler-periode, peanutbutter-periode, tærte-periode, veggiedelle-periode…

Hvis du vil lære mig lidt bedre at kende, kan du læse 22 ting du (nok) ikke vidste om mig.

Jeg laver ikke kun mad for at spise, men lige så meget for hyggen omkring at lave den, tage billeder og få respons – det er mindst lige så vigtig for mig og grunden til, at jeg elsker at lave mad. Jeg har måske også et lille håb om, at der sidder et par stykker af jer læsere derude, som følger med og bliver inspireret – smid gerne en kommentar, hvis I har prøvet en af mine opskrifter og lad mig høre, hvad I synes ELLER tag mig på Instagram med @annabartels og #annamad 🙂

Mange madhilsner Anna ❤️

 • Reply
  Amalie
  24. januar 2016 at 8:42

  Hvilket program bruger du til at lave en blog

  • Reply
   Anna
   24. januar 2016 at 18:13

   Hej Amalie.
   Jeg bruger WordPress, men jeg startede ud med Blogspot.
   Du kan også lave en hos Bloggers Delight, hvor jeg har min blog 🙂

 • Reply
  Mathilde
  8. juni 2016 at 20:22

  Hej Anna!
  Jeg er vild med din blog og dine lækre opskrifter.
  Rejste du med et bureau i Asien eller?

  • Reply
   Anna Bartels
   9. juni 2016 at 8:55

   Hej Matilde.
   Tak, det er jeg meget glad for at høre 🙂
   Vi bookede et par flybilletter og et par ture gennem Kilroy (til starten og slutningen af turen), og så klarede vi ellers selv resten, da vi kom derned.
   Det kan helt sikkert anbefales. Kilroy er søde til at hjælpe og svare på spørgsmål samtidigt med, at du selv kan vælge, hvor meget frihed du vil have dernede. Det er dog meget nemt, skal jeg lige sige, at rejse rundt dernede, så hvis jeg skal give et godt råd – planlæg så lidt som muligt hjemmefra 😉
   Kram, Anna

 • Reply
  Thomas
  26. september 2017 at 18:14

  Ohøj Anna jeg elsker at lave mad som er nemt og smager jeg bruger ofte nettet som inspiration og er i den sammenhæng faldt over din blog flere gange jeg vil gerne rose dig for at den også taler til os mænd den er nem at forstå og bruge og mega gode opskrifter fedt og tak.
  Vh. En murer fra Silkeborg

  • Reply
   Anna Bartels
   26. september 2017 at 21:57

   Hvor er det bare virkelig dejligt at høre Thomas!
   Og fedt at jeg har nogle mandlige læsere også 😉
   Tak fordi du skriver en kommentar,
   kh Anna

 • Reply
  Marte Bleken
  10. januar 2019 at 20:45

  Hei. Har du nyhetsmail? =)

 • Reply
  Erik Sørensen
  11. august 2019 at 11:57

  Hej Anna
  Jeg er lidt af en madnørd og vil gerne prøve nye retter. Søger derfor tit på nettet efter nyt.
  der faldt jeg så over din blog, og kan se du også gerne vil prøve noget af.
  Jeg kan f.eks se du er meget begejstret for surdejsbrød. Jeg har i mange år bagt rugbrød med surdej . med rugmel og hvedemel som jeg selv dyrker på mine marker da jeg bor en lille landejendom med 10 hektar jord til.
  mvh en ” bonderøv”

  • Reply
   Anna Bartels
   11. august 2019 at 13:54

   Hej Erik.
   Ja jeg elsker også surdejsbrød og boller! Jeg bager for tiden surdejsboller cirka en gang om ugen, og de bliver altid forskellige.
   Det er jeg vild med. Og hjemmebagt rugbrød lyder jo så skønt. Især med sit egen mel – så bliver det jo ikke bedre.
   God bagning til dig og tak for din besked.
   Kh Anna

 • Reply
  charlotte larsen
  9. december 2019 at 18:01

  Hej Anna

  Jeg er fan af din blog, og vil gerne starte med at blogge selv – dog ikke om mad 🙂 Hvad hedder mon det tema/skabelon i wordpress som bloggen er lavet i. Det er meget fint og enkelt.
  Mange Hilsner
  Charlotte

  • Reply
   Anna Bartels
   10. december 2019 at 9:31

   Hej Charlotte.
   Hvor er du sød – tak! Jeg har dog en premium version og har selv designet min blog, så der findes desværre ikke en skabelon derude…
   Jeg håber, at du finder på noget og held og lykke med dit blogskriveri <3
   Kh Anna

 • Reply
  N
  30. august 2020 at 16:04

  Hej Anna, er du stoppet dit samarbejde med Rema? Det gjorde ellers vores hverdag 1000 gange nemmere, og jeg kan ikke længere lægge dine opskrifter i kurven. Er der en opdatering på vej, eller har I bare stoppet samarbejdet?
  Mvh N

  • Reply
   Anna Bartels
   31. august 2020 at 8:17

   Hej Nathalia,
   Vi er i gang med at finde ud af, om der skal en opdatering eller en anden løsning til, da det ikke fungerede helt optimalt.
   Jeg er ellers glad for at høre, at I var vilde med det og håber, at vi kan finde en løsning, der også passer jer.
   Tusind tak for din kommentar!
   Kh Anna

 • Reply
  Else Bartels
  11. september 2020 at 22:10

  Hej Anna hold da op hvor er du iderig , din Bedstemor er rævestolt over sit barnebarn .Mig har du da IKKE arvet køkken glæden fra ,jeg når dig kun til sokkeholderne ved jeg Men det forhindrer mig ikke i at være vild med dig .kærlighed har ingen grænser (gælder jo også MIkkel som du har valgt) .Lige straks er du 24 år .Husk nu at i morgen er 1. dag i resten af dit liv nyd det for pokker .Knus fra en som snart har sidste salgsdato skrevet i panden. Og det er ok.

  • Reply
   Anna Bartels
   12. september 2020 at 15:34

   Sikke en sød besked bedstemor. Det gør mig da noget så glad at få at vide <3
   Du kan tro, at jeg nyder det max. Kæmpe krammer fra mig!

Svar