Madplan uge 45

Madplan uge 45

Så er vi for alvor kommet ind i november måned. Det er blevet mørkt udenfor, og derfor skal vi have lidt godt at forkæle os selv med om aftenen. Denne madplan uge 45 har jeg for en gangs skyld ikke sat sammen – det har min søster. Hun har simpelthen valgt ugens menu efter, hvad hun har lyst til og håber, at I også kan blive inspireret.

Så nu er det tid til ugens menu. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.

Madplan uge 45

Madplan uge 45 består af to dage med kylling, en dag med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 45 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.

Ugens menu består af en smagfuld vegetarisk pasta med bagte peberfrugter, tomater og fløde, mexicanske fyldte søde kartofler med en grønskålssalat med æbler og nødder, den indiske chicken tikka masala med ris, en quinoasalat med varmrøget laks, edamamebønner og gomadressing, gulerodsrisotto med timian og ricotta og sidst men ikke mindst, måske ugens højdepunkt, sprød kyllingeburger med pommes frites i ovn og hjemmelavet chilimayo. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal der noget lækkert på bordet i weekenden? Jeg kan anbefale at bruge sæsonens lækre æbler til en æbletærte med nøddekaramel og mazarin.

Æbletærte med mazarin og nøddekaramel
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments