Madplan uge 47

Madplan uge 47

Så er vi allerede ved at være ved efterårets udgang. Jeg ved godt, at jeg har sagt det før, men huhej tiden går stærkt! Hos mig står den stadig på at færdiggøre ny lejlighed, så vi kan flytte, og det tager al min tid. Glæder mig til at komme tilbage til madlavningen! Men her er den altså: Madplan uge 47 – fyldt med en masse godt.

Så nu er det tid til ugens menu. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.

Madplan uge 47

Madplan uge 47 består af to dage med kød og fire dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 47 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.

Ugens menu består af min yndling curry med græskar, kikærter og kokosmælk, en cremet chowder aka majssuppe med blomkål og bacon, spinatlasagne med ricotta og feta, rester af lasagne med spidskålssalat med æbler og ristede mandler, græskarrisotto med salviepesto og sidst men ikke mindst sprød kyllingeburger med syltede rødløg og chilimayo – en favorit her i madplanerne. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage noget lækkert i weekenden, kan jeg anbefale en god klassisk brownie. Jeg mener faktisk, at min opskrift er den bedste (blinkesmiley).

Brownie - den bedste opskrift på brownies
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments