Madplan uge 46

Madplan uge 46

Jeg får ikke lavet meget mad for tiden. Tiden går i stedet med at gøre vores nye lejlighed klar til indflytning senere på måneden, så al tiden bliver brugt på arbejde og lejlighedsklargøring. Jeg glæder mig så meget til at flytte og til et forhåbentligt fedt køkken, jeg kan lave en masse god mad i. Men jeg snyder jer ikke for denne madplan uge 46, som jeg håber kan inspirere til gode måltider.

Så nu er det tid til ugens menu. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.

Madplan uge 46

Madplan uge 46 består af to dage med kød, en dag med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 46 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.

Ugens menu består af spinatvafler med varmrøget laksesalat og grønt, one pot pasta med chorizo, spinat og tomater, hjemmelavede madpandekager med panko panerede blomkål i sticy asiatisk sauce samt grønt, spanakopita aka. græsk spinat-fetatærte med filodej, grønne nachos med goacamole og ost og sidst men ikke mindst burger med pulled and, appelsinmayo og kål. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Hvad med en portion kanelsnegle med æble og marcipan – det er aldrig dårligt.

Kanelsnegle med æble og marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments