Madplan: Sommermad

madplan sommermad

Hvis der er noget, vi ikke kan klage over, så er det det alt for skønne vejr her på det sidste. Hold nu op hvor har det været dejligt! Jeg har dog også haft mindre lyst til at lave mad efter en lang, varm dag. Jeg har tyet en del til koldskål med mysli, friske salater, kartoffelmadder og rester fra kantinen på arbejdet. Men en madplan kan vi altid klare, og denne gang med nemme, lette og sommerlige opskrifter, der er til at (overskue at) gå til på en sommerdag. Indkøbslisten virker måske lidt lang, men der er mange basisvarer, du formentligt allerede har.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet . Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 😀    

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0/ Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig 


Indkøbsliste:

Indkøbsliste madplan

Ugens søde sag:
Den bedste jordbærkage

jordbaerkage
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments