Annonce

Madplan: Spis mere hverdagsmad med fisk

hverdagsmad med fiskDenne uges madplan står i fisken tegn og indeholder masser af opskrifter på hverdagsmad med fisk. Jeg synes selv, at fisk ofte kan være både sværere at overskue og dyrere at lave, men det er bare så lækkert. Derfor sætter jeg i denne uge fokus på retter med fisk – både de billigere og dyrere. Det er nok de færreste, der vil spise fisk en hel uge, men uanset hvad håber jeg, at det vil give lidt inspiration til fiskeopskrifter.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Husk at være opmærksom på, at du måske skal købe fisk af 2 omgange for at få den helt frisk. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til sæsonen. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 😀 

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad

Madplan: Hverdagsmad med fisk

Indkøbsliste til hverdagsmad med fisk

indkøbsliste

Ugens søde sag:
Squashkage med pekannødder og citron-cream cheese frosting

squashkage

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments