Annonce

Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

SU-venligmadplan

Madplan: SU-venlig aftensmad. Vi er nu over halvvejs inde i januar måned, og jeg kan mærke, at både mørket, kulden, travlheden og pengepungen påvirker min lyst til at lave mad. Derfor tænker jeg, at det må være tid til en madplan til dem på SU eller dem, der vil sparre lidt ekstra uden at gå på kompromis med lækker mad. For ja, du kan godt lave billigere mad, end det jeg har valgt til denne omgang madplan. Men mad kan klart også være højdepunkter, så det skal ikke stå på pasta med ketchup, havregrød, rugbrødsmadder og omelet her. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man betegner som billig mad, men jeg har forsøgt at sammensætte noget (mest vegetarisk men også med lidt kylling), så de fleste kan være med til.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sundere sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 😀 

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Varmende hverdagsmad i december / Sund og nem hverdagsmad

Madplan: SU-venlig aftensmad

 

Indkøbsliste til madplan: SU-venlig aftensmad:

indkøbsliste madplan

Ugens søde sag:
Scones med chokolade

Scones med chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments