Madplan: Jeres favoritter til nem aftensmad

Madplan: Jeres favoritter til nem aftensmad

Før jul delte jeg en madplan med fokus på mine favoritter lige nu, og det gav mig ideen til, at denne uges madplan skulle have temaet: jeres favoritter til nem aftensmad. Jeg har derfor udvalgt de mest populære opskrifter af nem aftensmad på bloggen de seneste måneder. Jeg har sorteret lidt, så der ikke er to gange tærte eller kage til aftensmad. Men I har heldigvis god smag – der er nemlig alt fra enchiladas med kylling og ost, smørstegt spidskål, laksetærte og nudler med peanutbuttersauce. En god (og lækker) blandet landhandel. Og masser af edamamebønner haha.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. 3 dage med kød/fisk, 3 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂   

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu

Jeres favoritter til nem aftensmad

  • Mandag: Vi starter ugen ud med den mest populære opskrift på bloggen disse dage. Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater serveret med yndlings spidskålet stegt i smør. Husk at lave dobbelt portion af sidstnævnte til 4 personer (er medregnet i indkøbliste).
  • Tirsdag: Tirsdag er tærtedag i denne uge. Med laks, spinat, asparges og hytteost. Så god og med sprød fuldkornsbund.
  • Onsdag: Der er ultranem aftensmad på menuen i dag. One pot pasta med broccoli, edamamebønner og parmesan. Det er mad på 20 minutter. Husk at lave 1,5 portion til 4 personer (er medregnet i indkøbsliste).
  • Torsdag: I dag står den på mexicanske enchiladas med kylling og ost. Med masser af smag og i den lidt comfort food/snasket mad på den sunde måde-kategori.
  • Fredag: Vi tager et smut til Asien med en omgang risnudler med edamamebønner, spinat og cement peanutbuttersauce. Lav retten med 300 g nudler hvis I er 4 personer (er medregnet i indkøbslisten).
  • Lørdag: Det er delledag. Sprøde broccolideller med ost og sesamfrø serveret med en lækker asiatisk grøn salat med edamamebønner, avocado, græskarkerner og ingefær-limedressing.
  • Søndag: Ugens sidste dag er som altid tid til rester. Ryd ud i køleskabet og lav fx tærte, pizza eller en god pastaret af resterne.

Indkøbsliste:

Madplan: Jeres favoritter til nem aftensmad 2

Ugens søde sag:
Tarte au citron – citrontærte med marengs

Madplan: Jeres favoritter til nem aftensmad 4
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments