Madplan: Mine favoritter lige nu

Madplan: Mine favoritter lige nu 1

Det er tid til en ny madplan, og i denne uge er temaet mine favoritter lige nu. Altså de opskrifter jeg selv laver ofte for tiden eller har lyst til og snart går i køkkenet og laver igen. Det er alt fra indisk dahl til spinattærte med hytteost, nudler med halloumi og kylling i cremet cashewnøddesauce. Det er altså lutter gode sager.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. 3 dage med kød, 3 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂   

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0/ Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad / Madplan med råvarer i sæson

Madplan: Mine favoritter lige nu

Indkøbsliste:

Madplan: Mine favoritter lige nu 2

Ugens søde sag:
Glutenfri brownie med nødder

Madplan: Mine favoritter lige nu 3
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments