Annonce

Vegetarisk madplan

Vegetarisk madplan

Vegetarmad behøver hverken være kedelig eller lade dig gå fra bordet sulten. Jeg synes faktisk, at vegetarisk mad kan være noget af det mest spændende og kan sætte kreativiteten mere i gang end kødretter. Jeg håber, at du med denne omgang vegetarisk madplan kan få inspiration til flere grønne dage. Uanset om du vælger at køre den fuldt ud eller bare bruge nogle af opskrifter.

Denne omgang vegetarisk madplan rundt består af 6 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0 / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu / Jeres favoritter / Aftensmad til 2 personer / Madplan uden ovn / Aftensmad verden rundt

Vegetarisk madplan

Indkøbsliste:

indkøbsliste madplan vegetarisk

Ugens søde sag:
Svampet bananbrød med nougat

Svampet bananbrød med nougat
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments