Annonce

Madplan: Aftensmad til 2 personer

Madplan: Aftensmad til 2 personer

Det er tid til en ny madplan, og denne gang prøver vi noget nyt. En madplan med aftensmad til 2 personer. Hvis I er 4 personer hjemme hos dig, kan du bare gange med to i opskrifter og indkøbsliste. Jeg kan dog forestille mig, at der sidder en del af jer derude, der bare skal lave mad med jeres kæreste/roomie/ægtefælle eller lignende. I de fleste opskrifter er der aftensmad til 2 personer, og i nogle af dem er der måske lidt rester til frokost dagen efter. Det er jo ikke dårligt.

Madplan: aftensmad til 2 personer

Ugens madplan består af 3 dage med kød/fisk, 3 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂   

Læs også: Alle de andre madplaner.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Ugens søde sag: Citronvafler med birkes

Madplan: Aftensmad til 2 personer 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments