Madplan: Aftensmad til 2 personer

Madplan: Aftensmad til 2 personer

Det er tid til en ny madplan, og denne gang prøver vi noget nyt. En madplan med aftensmad til 2 personer. Hvis I er 4 personer hjemme hos dig, kan du bare gange med to i opskrifter og indkøbsliste. Jeg kan dog forestille mig, at der sidder en del af jer derude, der bare skal lave mad med jeres kæreste/roomie/ægtefælle eller lignende. I de fleste opskrifter er der aftensmad til 2 personer, og i nogle af dem er der måske lidt rester til frokost dagen efter. Det er jo ikke dårligt.

Ugens madplan består af 3 dage med kød/fisk, 3 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂   

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu / Jeres favoritter

Madplan: aftensmad til 2 personer

Indkøbsliste:

Madplan: Aftensmad til 2 personer 2

Ugens søde sag:
Citronvafler med birkes

Madplan: Aftensmad til 2 personer 4
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments