Madplan: Juni råvarer i sæson

Madplan: Juni råvarer i sæson 1

Næste uges madplan står på opskrifter med juni råvarer i sæson. Ideen kom fra en af jer læsere, der gerne ville have mere fokus på råvarer i sæson i madplanerne. Den ide har jeg taget til mig. Jeg vil fra nu af forsøge at lægge en madplan ud i starten af hver måned, hvor der er fokus på råvarer i sæson i den følgende måned. I juni er det blandt andet asparges, jordbær, tomater, ærter, spinat, broccoli, kartofler, løg og meget mere. Jeg håber, at det kan give dig lidt inspiration til at få udnyttet alle de gode sager.

Denne madplan med juni råvarer i sæson består af 2 dage med kød eller fisk, 3 med vegetarisk mad, 1 med sommerdessert til aften (bare fordi) og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 eller version 3.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0 / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu / Jeres favoritter / Aftensmad til 2 personer / Madplan uden ovn / Aftensmad verden rundt / Madplan: opskrifter med proteiner

Madplan: Juni råvarer i sæson

Indkøbsliste:

indkøbsliste madplan råvarer i sæson juni

Ugens søde sag:
Kærnemælkshorn med rabarber

Kærnemælkshorn med rabarber
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments