Annonce

Madplan: August råvarer i sæson

Madplan: August råvarer i sæson

Det er tid til månedens madplan med alt godt, den byder på. Et tilbagevendende blogindlæg til at starte hver måned, så vi kan sætte fokus på at bruge og spise det, der smager allerbedst lige nu. I denne omgang er det august råvarer i sæson. Her er alt godt fra squash, kål, tomater (disse får I mange af i denne uge) og krydderurter til ærter, kartofler og kirsebær.

Denne madplan med august råvarer i sæson består af 3 dage med kød/ fisk, 3 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med. Den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 eller version 3.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0 / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu / Jeres favoritter / Aftensmad til 2 personer / Madplan uden ovn / Aftensmad verden rundt / Madplan: opskrifter med proteiner / Juni råvarer i sæson / Juli råvarer i sæson

Madplan: August råvarer i sæson

Indkøbsliste:

Madplan: August råvarer i sæson 1

Ugens søde sag:
Cheesecake brownie med kirsebær

Cheesecake brownie med kirsebær
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments