Madplan: Juli råvarer i sæson

Juli råvarer i sæson madplan

Næste uges madplan står på opskrifter med juli råvarer i sæson. Det er bloggens nyeste tiltag – at starte hver måned med en madplan med råvarer i sæson for den følgende måned. I juli er det blandt andet bær, kartofler, kirsebær, asparges, krydderurter, fennikel, solbær, ærter og meget mere. Jeg håber, at det kan give dig lidt inspiration til at få udnyttet alle de gode sager.

Denne madplan med juli råvarer i sæson består af 4 dage med kød eller fisk, 2 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 eller version 3.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0 eller version 3.0 / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0 / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad eller version 2.0 / Madplan med råvarer i sæson / Mine favoritter lige nu / Jeres favoritter / Aftensmad til 2 personer / Madplan uden ovn / Aftensmad verden rundt / Madplan: opskrifter med proteiner / Juni råvarer i sæson

Madplan: Juli råvarer i sæson

Ugens søde sag:
Solbær mazarin med lakrids og chokolade

Madplan: Juli råvarer i sæson 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments