Annonce

Inspiration og opskrifter til madpakken

Inspiration og opskrifter til madpakken

Inspiration og opskrifter til madpakken. Så er sommerferien for mit vedkommende snart ved at være slut, og det betyder tidligt op og madpakker på studiet igen. Du står måske i samme situation eller har børn, der skal starte i skole igen efter ferien. Jeg har altid synes, at madpakker kan være noget så besværligt. Jeg har ofte store forventninger og en masse gode ideer, men når jeg så står midt i hverdagen og skal lave næste dags madpakke, så forlader al inspiration eller energi min hjerne, og jeg tyr til den klassiske og ofte ret kedelige rugbrødsmad med ost samt nogle gulerødder eller et æble.

Opskrifter til madpakken

Jeg har derfor givet mig selv en udfordring. Jeg vil prøve at være bedre til det der med madpakker. Det betyder planlægning. Forberede en masse ting til fryseren eller lave frokost til flere dage ad gangen. Jeg tænker, at der nok er flere er jer, der har det på samme måde? Om det så er til jer selv eller jeres børn, kan det være svært at finde på nyt. Jeg har derfor i anledningen af skole- og studiestart samlet opskrifter, der er gode til madpakken og/eller fryseren. Jeg har delt det op i dem, der er gode til fryseren og de andre. Det er dog også vigtigt med sunde snacks, så selvfølgelig er de også med.

Find alle opskrifter til madpakken nedenunder – bare tryk på linket. Hvis du har ideer, tips eller madpakker, du altid har med, så skriv endelig en kommentar!

Inspiration og opskrifter til madpakken 1

Opskrifter til madpakken til fryseren:

madpakkeinspiration2

Opskrifter til madpakken – der kan laves i store portioner:

madinspiration3

Sundere snacks til madpakken den lille sult:

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments