Æggewrap med laks, spinat og avocado

Æggewrap med laks, spinat og avocado

Det er ikke længe siden, at jeg fortalte, at jeg havde fundet mig en ny favorit frokost. Jeg må sige, at denne spinat-æggewrap er en stærk konkurrent. Ideen opstod, da jeg havde en veninde på besøg, og vi skulle lave frokost. Vi kiggede lidt i køleskabet, havde mest lyst til noget med æg og fandt også frisk spinat, røget laks, pesto og avocado, og hermed blev denne sunde og ikke mindst lækre frokost lavet og derefter indtaget i solen.

Æggewrap med laks og avocado

Opskriften er egentlig forholdsvis simpel. Den består af en æggewrap med laks. Den er smurt pesto, most avocado med citron, frisk spinat og røget laks, og så er den rullet sammen til en wrap. Wrappen fungerer perfekt både som hjemme-frokost eller på madpakken, og den er super nem at lave.

Er du på udkig efter flere frokostopskrifter og inspiration til din madpakke som denne æggewrap med laks, kan du finde en masse madpakkeopskrifter på bloggen.

æggewrap med laks, avocado og pesto

Nem og sund opskrift til madpakke og frokost

Hvis du har lyst til at eksperimentere, er jeg sikker på, at du nærmest vil kunne komme alt i denne æggewrap. Jeg kunne forestille mig at en version med kylling, hummus og rucola eller parmaskinke, soltørret tomatpesto og mozzarella kunne smage virkelig godt. Og hvis du skulle have en rest af aftensmaden tilbage, fx chili con carneovnbagte grøntsager, guacamole, deller eller lignende, så smid dem i en æggewrap dagen efter. Og tag den endelig med på madpakke eller frokost – det er sådan en, man glæder sig til hele dagen.

æggewrap med laks, avocado og pesto
Æggewrap med laks, avocado og pesto photo IMG_5639_zpscil0odum.jpg
æggewrap med laks, avocado og pesto

Æggewrap med laks, avocado og spinat

En lækker, sund og nem frokost a la æggewrap med laks, avocado, spinat og pesto. Perfekt opskrift til madpakke og frokost.
5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse20 min

Ingredienser

Æggewrap

  • 4 æg
  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 dl mælk
  • 2 spsk fuldkornsmel
  • olivenolie
  • salt og peber

Fyld

  • 1 avocado
  • ¼ citron
  • 4 spsk pesto
  • 100 g røget laks
  • 1 håndfuld frisk spinat

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Start med at lave æggewraps ved at skylle spinat og hakke det lidt groft.
  • Pisk det sammen med æg, fuldkornsmel, mælk, salt og peber.
  • Varm en stor pande op til middel-høj varme med lidt olivenolie.
  • Hæld halvdelen af æggemassen på panden, lad den sætte sig, skru ned på lav varme og dæk panden med staniol (på denne måde sætter æggen sig også ovenpå).
  • Tag staniolen af og brug så en palet til forsigtigt at løsne æggepandekagen fra bunden.
  • Vip den ud på en tallerken og lav så den anden pandekage på samme måde.
  • Mos avocado med lidt citronsaft, salt og peber.
  • Smør dine æggewraps med pesto og avocadomos og fordel lidt friske spinatblade og laks over – pas på med at fylde den for meget.
  • Rul den sammen til en wrap og spis!

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments