Annonce

Madplan: Efterårsopskrifter

Madplan: Efterårsopskrifter


Håber I har en dejlig søndag derude! Jeg kigger lige ind med en ny madplan fuld af efterårsopskrifter.  Jeg synes godt, at man kan mærke, at det er blevet efterår udenfor. Vi har haft den dejligste sommer, men jeg har det faktisk også helt fint med, at det er blevet lidt koldere, mørkere og med mulighed for flere undskyldinger til hygge indendøre. Og lækker efterårsmad med græskar, æbler, svampe og simreretter. Mmh.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. 3 dage med kød/fisk, 3 dage med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til efterårsopskrifter. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂   

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk eller version 2.0 / Mad på under 30 minutter eller version 2.0/ SU-venlig mad eller version 2.0/ Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad eller version 2.0Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad eller version 2.0 / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Sund og nem hverdagsmad  / Varmende og krydret aftensmad / Hverdagsmad med ekstra grønt / Nem, frisk og sommerlig / Aftensmad til børnefamilier / Nem og sund aftensmad / Madplan med råvarer i sæson

Madplan: Efterårsopskrifter

Ugens søde sag:
Æbletærte med mazarin og nøddekaramel

Madplan: Efterårsopskrifter 1
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments