Hokkaido lasagne med spinat, ærter og ost

Hokkaido lasagne med spinat, ærter og ost

I dag får du opskriften på en virkelig lækker vegetarisk hokkaido lasagne med spinat, ærter, hytteost og et sprødt låg af smeltet ost. Jeg syntes engang, at det med vegetarretter godt kunne være ret svært, fordi jeg fik en følelse af, at der var noget, der manglede. Men jeg har siden hen lavet en masse vegetarretter og har bekræftet det, mange vegetarer siger – man kan sagtens spise et måltid uden kød.

Opskrift på hokkaido lasagne

Det her er et bud på en super god, nem og sund vegetarret, hvor du ikke mangler kød. Den blev ihvertfald ret positivt modtaget herhjemme. Kombinationen af pasta med det lidt søde græskar, spinat, ærter sammen med chili, muskat og det sprøde låg af pastaplader med ost på, det var altså virkelig lækkert. Det er faktisk ikke den eneste opskrift på lasagne med hokkaido på bloggen. Du kan også finde min opskrift på græskarlasagne med spinat, timian og ost.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!

Hokkaido lasagne

Hokkaido lasagne med spinat, ærter og ost

En lækker, sund og nem lasagne med hokkaidomos, spinat, ærter og hytteost. Opskriften er nok til 4-5 personer.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse40 min
Tilberedelse40 min
I alt1 t 20 min

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • pastaplader
  • 500 g frossen spinat (optøet og presset fri for væske)
  • 250 g hytteost
  • 3 dl ærter
  • 1 tsk chiliflager
  • salt og peber
  • 1 øko citron (skallen)
  • muskatnød
  • 2 håndfulde revet ost

Fremgangsmåde

  • Skræl hokkaido-græskarret.
  • Halver det, skrab kernerne ud og skær græskarret i tern.
  • Kog ternene i ikke-saltet vand i ca 15 minutter, alt efter hvor store dine tern er – de skal være møre. Hæld det meste af vandet fra, gem det dog.
  • Blend græskarret med en stavblender med godt med salt, peber, chiliflager, fintrevet citronskal og et godt drys fintrevet muskatnød.
  • Smag til med ekstra kogevand og krydderier. Konsistensen skal være som en tyk suppe.
  • Nu skal du til at lægge det i lag. Kom først græskarsauce i bunden af det ovnfaste fad, fordel lidt spinat henover og drys med ærter, klatter af hytteost og et lag pastaplader.
  • Fortsæt til der ikke er mere fyld – det sidste lag skal være pastaplader med græskarsauce ovenpå. Drys den revne ost udover.
  • Bag din hokkaido lasagne i cirka 40 minutter ved 200 grader. Skru lidt ned, hvis den bliver for mørk.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments