Årets mest populære opskrifter – jeres favoritter

skaermbillede-2017-12-27-kl-11-24-53

Så er vi sørme nået til afslutningen af 2017. Og det har været et vildt år, hvis du spørger mig. Spændende, travlt, stressende til tider, udfordrende, hurtigt, lærerigt og ikke mindst sjovt. Jeg er startet på studie, jeg har rejst en del – skiferie i Val d’Isere, ø hop på tur-de-Vestjylland, storbyferie Amsterdam, aktiv ferie på Rhodos, ostefestival i Piemonte og julemarked i Hamborg. Slet ikke dårligt. Jeg har mødt en masse nye mennesker, både dem med madinteresser og dem uden. Jeg har haft en masse nye og sjove samarbejder med alt fra BT til Mejeriforeningen, Katjes, Nespresso, Bosch og mange flere.

Jeg håber, at alle jer, der læser med, har haft den dejligste jul med masser af mad, gaver og julehygge, og at I får den sjoveste nytårsaften. Jeg er så taknemmelig for, at I vil læse med og være en del af mit lille mad-eventyr. Jeg satser på, at det vil fortsætte. Ligesom i slutningen af 2014, 2015 og ditto 2016 har jeg her i december kigget lidt på bloggens statistikker og fundet frem til, hvad de mest 10 populære opskrifter har været i år. Det er ret sjovt at se. De er nedenunder sat i rækkefølge fra nummer 10 til den aller mest populære. Nogle opskrifter er gamle, andre ret nye og et par er mine absolutte favoritter – fx cheesecaken eller kyllingefrikadellerne, som jeg har lavet maaaaange gange selv, er også med.

Har du lavet nogle af dem eller måske fået nogle nye favoritter i år? Jeg vil meget gerne høre 😀

Læs også: De mest populære opskrifter i 2014 og 2015

img_4767_zpscwopjfph

10. (LINK TIL OPSKRIFT) Thai Beef Salad – og den er ny på listen. Ikke at den kom på bloggen i år, men den har ikke tidligere været en del af top ti. Det er til gengæld en af mine absolutte yndlings asiatiske salater, og jeg har lavet opskriften en del gange selv.

img_5520_zpsgec2dgea

9. (LINK TIL OPSKRIFT) Det her var nok min aller mest populære opskrift i sommers. Verdens bedste (og nemmeste) jordbærkage. Men mazarinbund, sprød mørk chokolade, vaniljeskum og lækre, danske jordbær på toppen.

img_7323_zpsmqujiy5d

8. (LINK TIL OPSKRIFT) Spicy thaisuppe med kylling, nudler og grøntsager. En dejlig nem ret jeg lavede, inden jeg tog ud at rejse sidste år. Den er nem, sund, fyldt med smag og kan varieres i tusinder.

img_4867_zpswvow3kpr

7. (LINK TIL OPSKRIFT) Denne opskrift på varmrøget laksesalat slår kegler og er især populær omkring påske, jul og lignende frokoster. Den er så nem at lave, og så smager den bare virkelig godt på rugbrød eller i sandwiches.

laksetaerte-med-spinat-og-asparges0

6. (LINK TIL OPSKRIFT). På denne plads ligger tærten. Eller rettere sagt er der faktisk flere tærteopskrifter på top ti listen. Jeg har slået dem sammen. Ovenstående er min favorit med laks, spinat, asparges og hytteost og jeres favorit er spinattærte med porrer og feta (nok fordi den både er sund og nem).

img_5570_zpsv2dujbpg

5. (LINK TIL OPSKRIFT). De her kyllingefrikadeller med spinat, feta og soltørrede tomater er nok også en af mine favoritter. Jeg har i hvert fald lavet dem flere gange, end jeg kan huske. De kan varieres i fyld, og så er de perfekte til både aftensmad, madpakke og fryser.

img_1960

4. (LINK TIL OPSKRIFT). På fjerdepladsen har vi en helt ny opskrift fra i år. Den eneste der er kommet på bloggen i 2017 og faktisk også en, jeg vandt en tur til Piemonte, Bra ostefestival med. Det er et helstegt blomkål med persillesmør og parmesan og smager så lækkert.

img_5143_zpsutoeeic5

3. (LINK TIL OPSKRIFT) På tredjepladsen har vi sidste års nummer to. Top 3 opskrifter er faktisk de samme som sidste år, så de er klart mest populære her på bloggen. Det her er en indisk butter chicken – i en lidt sundere version end den smørfyldte, vi kender.

img_4466

2. (LINK TIL OPSKRIFT) Det er ikke længe siden, at jeg genoplivede min kærlighed til smørstegt spidskål. Og det er jeg heldigvis ikke den eneste om. Det smager så godt, og hvis du ikke allerede har prøvet det, er det bare om at komme igang. Det var også sidste års førsteplads, så der er en god grund til det.

img_4135

1. (LINK TIL OPSKRIFT) Trommevirvel tak… På førstepladsen i år 2017 har vi min no-bake cheesecake. Jeg har toppet den med amerena kirsebær, men opskriften kan bruges som basisopskrift og toppes med nærmest alt. Helt uden husblas og med en sprød bund og et cremet fyld.

Her til sidst vil jeg sige tak til alle jer, der læser med flere gange om ugen. Det betyder virkelig meget. Skriv endelig hvis der er noget, I savner ♡

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments