Årets mest populære opskrifter

IMG_3866

Der er kun 2-3 dage tilbage af år 2014, og det vil jeg slutte af med et indlæg med årets mest populære opskrifter. Det har været et fantastisk år, hvor der blogmæssigt er blevet eksperimenteret og tilbragt mere tid i køkkenet.

De mest populære opskrifter på bloggen i årets løb rummer alt fra tærte, sprøde salater, lækre kager og ikke mindst mange forskellige sundere alternativer til snack og søde sager. Selvom det er meget kliché-agtigt, vil jeg også gerne benytte lejligheden til at sige tak til jer alle, fordi I gider følge med i mit lille madeventyr.

Det øverste billede er af bloggens absolut mest populære indlæg: Favorit dadelkugler med lakrids. Det eneste du skal gøre, for at komme ind på opskrifterne, er at trykke på det understregede link. Hav en skøn nytårsaften og start på 2015 – jeg glæder mig sådan til at se, hvad det år bringer! 😀

IMG_3143

Det var faktisk ikke de eneste dadelkugler, der var populære i år. Også disse Dadelkugler med appelsin, peanutbutter og mørk chokolade hittede.

IMG_4219

Måske er det fordi, at det er sæson for grønkål, eller måske er det bare fordi, at grønkålssalat smager ret godt, at denne Grønkålssalat med æbler, dadler og ristede valnødder var populær.

IMG_4275

En anden juleopskrift var disse sunde julesmåkager, som også sagtens kan laves efter jul måske med andre krydderier som vanilje eller lakrids – det må jeg ihvertfald prøve. Jeg forsøgte mig også med en video af, hvordan du kan lave disse småkager, og den kan du finde lige her.

IMG_1233

En af de ting, jeg spiser alt for sjældent, er tærter. Især denne Laksetærte med spinat, asparges og hytteost var populær, både hos jer og hos mig, og 2015 kommer helt sikkert til at stå på flere af dem.

IMG_4135

For første gang i år forsøgte jeg mig også med en No-bake cheesecake, og det er bestemt ikke sidste gang.

IMG_0223

Den sidste opskrift, som jeg vil dele med jer i årets sidste indlæg, er denne Sundere banankage med chunky chokoladestykker og mandler. Det er min favorit (sundere kage), og jeg kan se, at den også har været et hit hos jer.

Har du mon en favorit fra bloggen?

Godt nytår!

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments