Annonce

Årets mest populære opskrifter 2018

Årets mest populære opskrifter 2018

Okay okay. Så er vi sørme snart nået til vejs ende for 2018, og det betyder et tilbageblik på året, der gik og de mest populære opskrifter. Og sikke et spændende og sjovt og hårdt og vildt år. Hvis jeg skulle beskrive det med emojis, har det nok været nogenlunde sådan her: 😍🙃🤯📚💪🏼👩🏻‍🍳👩🏻‍💻❤️🤷🏻‍♀️💃🏻☀️🌍💦🌊🏄🏻‍♀️🍯🍰🥦☕️🏋🏻‍♀️🚲✈️🧕🏼⛱🌃📸🎁🎈

Jeg har været et halvt år i praktik og fået lov til at skrive og arbejde med min yndlingsby i hele verden: København. Jeg har været i Marrakech (og skrevet guide dertil), Strasbourg, London, Stockholm (og lavet guide dertil) og sidst men ikke mindst den bedste surfferie i Marokko. Jeg har holdt en dejlig lang sommerferie, spist og lavet en masse lækker mad, haft en masse gode samarbejder og ligeledes en del valg og frustrationer, der heldigvis er blevet løst.

2019 bliver et endnu vildere år. Jeg skal nemlig på 5 måneders udveksling i Utrecht, og det bliver alt fra vildt til spændende, skræmmende, sjovt og lærerigt. Det er jeg sikker på. Mere om det snart! Jeg har som tidligere år samlet de mest populære opskrifter i ét indlæg. Det er altid sjovt at se, og der er som altid mange gengangere fra tidligere år. Kig med nedenunder – måske du har set eller endda lavet flere af dem? Kæmpe krammer og godt nytår fra mig!

Læs også: De mest populære opskrifter i 2014 og 2015 og 2017

Årets mest populære opskrifter 2018

Årets mest populære opskrifter 2018 1

10. (LINK TIL OPSKRIFT) Pølsehorn er altid godt, og disse med solsikkekerner, gulerødder og ketchup er bare så gode. Jeg tror især, at de fik en genoplivning efter dette billede på Instagram. Der havde jeg bare brugt hvid hvede og derfor fået dem mere luftige.

Årets mest populære opskrifter 2018 2

9. (LINK TIL OPSKRIFT) Disse kyllingefrikadeller med spinat, soltørrede tomater og feta er nok en af mine opskrifter, jeg har lavet allerflest gange. De er altid en vinder. Saftige, sprøde og med masser af smag. Perfekt på madpakken også.

Årets mest populære opskrifter 2018 3

8. (LINK TIL OPSKRIFT) Jeg er virkelig glad for, at en af mine madplaner er på toplisten – det er så skønt at se! De tager nemlig en del tid at lave, så det er dejligt at vide, at de bliver besøgt (og måske brugt). Denne er i temaet SU-venlig og billigere mad.

Årets mest populære opskrifter 2018 4

7. (LINK TIL OPSKRIFT) One pot pasta er altid altid altid en vinder. Det er så nemt og kan fyldes med alt. Denne version er vegetarisk og fyldt med broccoli, edamamebønner, citron og parmesan. Cremet og mættende.

Årets mest populære opskrifter 2018 5

6. (LINK TIL OPSKRIFT) At disse sunde rugbrødsromkugler har taget turen til toplisten har faktisk overrasket mig en del. Men de er virkelig også gode! Perfekt som sundere snack og hvis du har en rest rugbrød, der skal bruges.

Årets mest populære opskrifter 2018 6

5. (LINK TIL OPSKRIFT) Det er for længe siden, at jeg har lavet disse kartoffelrøsti med avocado og røget laks. Det er en af de forretter, min mor oftest har lavet, og den smager simpelthen også bare mega godt.

Årets mest populære opskrifter 2018 7

4. (LINK TIL OPSKRIFT) Der er faktisk mange tærter på toplisten, så jeg har samlet dem i et punkt. Ovenstående er en løgtærte med hytteost og timian. Så god! Ellers er opskrifterne på tærte med porrer, skinke og ost og laksetærte med spinat og asparges også højt placeret på listen.

Årets mest populære opskrifter 2018 8

3. (LINK TIL OPSKRIFT) Et hit især omkring julefrokost og påskefrokost er denne varmrøget laksesalat. Den er cremet, fyldt med smag og virkelig noget af det allerbedste pålæg, hvis du spørger mig. Og så er det meget nemt at lave.

Årets mest populære opskrifter 2018 9

2. (LINK TIL OPSKRIFT) På andenpladsen ligger opskriften på no-bake cheesecake. Den er simpelthen så nem at lave, har sprød kiksebund og det mest cremede ostefyld. YUUM. Og den kan toppes med alt – her amarenakirsebær.

Årets mest populære opskrifter 2018 10

1. (LINK TIL OPSKRIFT) Det er bloggens ultimativt mest populære opskrift. Smørstegt spidskål. Og den har været på første, anden eller tredjepladsen de sidste mange år. Det kan jeg godt forstå! Tæt fulgt af en lignende opskrift helstegt blomkål med persillesmør og parmesan, der tager andenpladsen i år.

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments