Madplan: Marts råvarer i sæson

1. marts 2020
Madplan marts råvarer i sæson

Yes. Så er vi officielt endelig nået til foråret, og jeg håber virkelig, at den også snart begynder at vise sig på vejrfronten. Øv det har været kedeligt vejr her på det sidste. Jeg har dog haft rygende travlt med alt fra det ene og det andet arbejde, videnskabsteori på studiet, eksamen i praktik og snart begyndende bachelor. Nu begynder det heldigvis at gå lidt mere stille for sig snart, og det er jeg totalt klar på. Ligesom jeg er totalt klar på at starte forårets første måned, marts, med en madplan med råvarer i sæson – alt fra kartofler, æbler, tomater, løg og meget mere.

Denne madplan med marts råvarer i sæson er til 3-4 personer og består af 3 dage med kød/fisk, 3 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med. Den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner en masse lige her

 Madplan: Marts råvarer i sæson

Indkøbsliste:

Indkøbsliste madplan marts

Ugens søde sag: Æble cheesecake med crumble

Æble cheesecake med crumble
 • Reply
  Lise Johansen
  1. marts 2020 at 16:52

  Hej Anna
  Super lækre opskrifter – tak 😊
  Når du angiver et mål ved pasta, er det så, når de er rå eller kogte.
  Mange hilsener
  Lise

  • Reply
   Anna Bartels
   1. marts 2020 at 21:14

   Tak Lise – det er jeg så glad for at høre!
   Det er altid rå pasta (altså ukogt), medmindre jeg skriver andet 🙂
   Kh Anna

Svar