Annonce

Madplan: November råvarer i sæson

Madplan november

Vi er nået til efterårets sidste måned, og lige om snart er det juletid. Nøj hvor jeg glæder mig. Men jeg vil nu altså også nyde den sidste måned af min yndlingsårstid. Og spise masser af græskar og æbler og svampe. I sæson i denne måned med november råvarer i sæson finder du også blomkål, jordskokker, kartofler, kål, porrer og meget mere. Og dem sætter jeg fokus på i denne måned.

Denne madplan med november råvarer i sæson består af 3 dage med kød/fisk, 3 med vegetarisk mad og 1 dag med rester. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, passer. Jeg har også sneget en sød sag med. Den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til weekendens søde sager. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud. God fornøjelse!

Har du bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder    

Læs også: Tidligere madplaner en masse lige her

 Madplan: November råvarer i sæson

  • Mandag: Ugen starter ud med en portion kikærter i karry med ovnristede blomkål. Åh den smager godt!
  • Tirsdag: Fiskedag. Den står på en af mine yndlingspastaretter med laks, spinat og langtidsbagte tomater. Fyldt med smag og lækkerhed.
  • Onsdag: Tærtedag. Og en version med kartofler, brie, porrer og bacon. Brie er ikke en klassiker i tærte, men det smager virkelig godt – især med de andre komponenter.
  • Torsdag: Man kan ikke gå gennem efteråret uden suppe. Så på menuen i dag er en spicy græskarsuppe med æble, gedeost og græskarkerner.
  • Fredag: Det er delledag. Faktisk en variant med lam og spinat, men du kan også bruge oksekød eller kalv/flæsk. Dertil knuste kartofler med hvidløgssmør og parmesan.
  • Lørdag: Det er tid til lasagne og en vegetarisk en af slagsen med græskar, svampe, timian og ost. Er du til kød, kan du tilføje kylling, chorizo eller måske bacon. Det vil også være godt.
  • Søndag: Ugens sidste dag er som altid tid til rester. Ryd ud i køleskabet og lav fx tærte, pizza eller en god pastaret af resterne.

Ugens søde sag:
Krydret græskarbrød med rosiner og valnødder

Krydret græskarbrød med rosiner og valnødder
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments