10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter

10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter

10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter. Kender du også det, når man kommer hjem efter en lang dag og derefter skal finde på noget aftensmad? Det gør jeg ihvertfald. Jeg har heldigvis en sød mor, der oftest laver mad herhjemme, men når det så er min tur i hverdagene, vil jeg gerne undgå de besværlige og tidskrævende retter. Det skal være noget, der er nemt, hurtigt og ikke mindst lækkert.

10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter

Jeg har derfor samlet 10 nemme hverdagsretter, der alle kan laves på 30 minutter eller under. Øverst kan du se en honning- og soyamarineret kylling med hvidløgsris, der smager så godt og kan laves på 30 minutter. De resterende 9 opskrifter finder du nedeunder – du kan bare klikke på linket.

Der er mange flere end disse 10 nemme hverdagsretter, hvor de kommer fra. Tryk på opskriftsindexet og marker ‘ekstra nemt’ -> ‘under 30 minutter’ og ‘måltider’ -> ‘aftensmad. Her finder du mere end 60 opskrifter.

Grøntsager i rød karry og kokosmælk

Grøntsager i rød karry og kokosmælk. Det er aldrig en dårlig ide. Den er super som basis opskrift og kan laves på omkring 30 minutter. Det er altså nem aftensmad på en halv time. Du kan bruge de grøntsager, du har i køleskabet, og det er dermed også godt til stop madspild.

10 nemme hverdagsretter på under 30 minutter

Frisk pasta med laks, spinat og langtidsbagte tomater – her kan du i stedet for bage tomaterne i 30 minutter ved en smule højere grader eller bruge friske tomater i stedet. Det er en lækker, cremet pastaret med røget laks og spinat, og jeg har lavet den mange, mange gange.

Nemme spinatvafler - hurtig og sund aftensmad

Nemme spinatvafler med valgfri topping. De bedste, nemme vafler med spinat. Jeg elsker at toppe med hytteost og avocado, men du kan bruge alt, du kan lide. Laks, kylling, pesto eller mozzarella.

One pot pasta med chorizo, tomater, hvidløg og spinat

Ingen nem aftensmad uden den klassiske one pot pasta. Denne version er med chorizo, tomater, hvidløg og spinat, og den smager skønt. Når man koger det hele sammen, bliver det utrolig cremet og får en skøn smag.

Huevos rancheros

Huevos rancheros er smilende æg og bønner i krydret tomatsauce gratineret med ost. Det smager skønt – både som det er eller med tortilla/lækkert brød til. Den kan med snilde laves på 30 minutter.

spinatomelet med løg og gedeost

Spinatomelet med karamelliserede rødløg og gedeost kan du både servere til frokost eller aftensmad, gerne med ristet rugbrød eller en grøn salat. Det er en skøn kombination af søde løg, saltet og cremet gedeost og mættende æg.

Pad thai med kylling

Hvis du er mere til det thailandske kylling, så er denne Pad Thai med kylling, friske grøntsager, nudler og peanuts super lækker. Retten er ikke stærk, så hele familien kan være med.

Thai beef salad

Thai beef salad er helt klart en af mine yndlingssalater – har du nogensinde smagt det? Kombinationen af alle ingredienserne og især dressingen og det lynstegte kød gør (efter min mening) hele forskellen – og den smager helt vildt godt!

Marokkansk kylling med rosiner og ristede pinjekerner

Den sidste nemme hverdagsret, jeg vil dele med jer i dag, er marokkansk kylling med rosiner og pinjekerner. Den er smækfyldt med smag, lækker med ris og toppet med friske koriander.

Laver du nogle af disse 10 nemme hverdagsretter eller andre af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments