Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater

For et par uger siden var jeg hjemme hos mine søde forældre, og min mor og jeg laver altid lækker mad, når jeg er på besøg. Denne gang stod den blandt andet på fyldt kyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler med hvidløgssmør og stegte asparges med mandelflager og kapers. Det var slet slet ikke dårligt.

Lækker opskrift med kyllingebryst: fyldt kyllingebryst

Og det der med at tage et flot billede af et råt fyldt kyllingebryst ik? Det er altså ikke helt nemt. Så bær lige over med mig. Det var nemlig blevet mørkt, da vi skulle spise det. Men for søren det er godt. Og nemt at lave. Kyllingebryster brunes på panden og fyldes med flødeost, pesto, soltørrede tomater, hvidløg, spinat og mozzarella, inden det bages i ovnen. Det bliver lækkert saftigt og smager så skønt. Hvis der er noget af fyldet, du ikke er så vild med, kan du bare udskifte. Behold dog gerne flødeost og mozzarella for at gøre det cremet.

Vil du prøve en anden slags fyld? Så tjek disse fyldte kyllingebryster med svampe, æbler og parmaskinke ud.

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater
Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater 3

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater

Fyldt kyllingebryst er en lækker og ny måde at få kyllingebryst på. Det kan fyldes med alt og smager skønt.
5 fra 4 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse15 min
Tilberedelse15 min

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk flødeost
  • 3 spsk pesto
  • 1 kugle mozzarella
  • 75 g frisk spinat
  • 8 soltørrede tomater
  • olivenolie
  • salt og peber

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Skær en lomme ind i kyllingebrysterne til fyldet – ligesom hvis du skulle skære dem igennem i siden, men uden at skære hele vejen igennem.
  • Masser dem med lidt salt og peber.
  • Skær mozzarella og soltørrede tomater i små tern og rør det sammen med flødeost, pesto og et presset fed hvidløg.
  • Fyld kyllingebrysterne med fyldet og frisk spinat og luk evt. med en kødnål eller lignende.
  • Brun kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande et par minutter på hver side, til de er gyldne.
  • Kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft og bag i 15-18 minutter afhængig af størrelse, til de er gennemtilberedte.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
43 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments