Annonce

Rocky road med dadler og peanutbutter

Rocky road med dadler og peanutbutter

Jeg har det sådan med denne opskrift på rocky road med dadler og peanutbutter, at jeg har lyst til at lave en stor portion og gemme det i køleskabet bag alle konservesglassene, så min kæreste aldrig finder det. Så godt smager det altså og huhej det har reddet min lækker- eller eftermiddagssult mange gange.

Opskrift på rocky road med dadler og peanutbutter

Det har længe været en trend på sociale medier enten med peanutbutterfyldte dadler eller med såkaldte date barks, hvor fladmaste dadler toppes med peanutbutter og smeltet chokolade. I dag tager vi den trend til et nyt niveau og kombinerer den med en 6-8 år gammel trend: rocky road. Det er super simpelt – dadler fyldt med peanutbutter og masser af ristede mandler overhældt med smeltet mørk chokolade, der sætter sig og bliver til et slags brud.

Er du vild med denne opskrift, så kan du måske også lide denne snack med dadler, peanutbutter og chokolade eller måske en klassisk rocky road med skum, karameller og mandler.

Rocky road med dadler og peanutbutter

Peanutbutter-fyldte dadler med mørk chokolade

Der er noget med kombinationen af dadler og peanutbutter, eller bare generelt nøddesmør, der bare fungerer fantastisk sammen som snack. Fordi den både er sød, salt og fed, bliver man virkelig godt tilfredsstillet og topper du det med den bitre, mørke chokolade og de knasende mandler, så er man godt kørende. Jeg spiser ofte denne rocky road med dadler som en frokostdessert eller om aftenen, når lækkersulten melder sig.

Sund, nem og lækker snack med dadler, chokolade og nødder

Det her er en super nem og lækker snack, og den tager max 15-20 minutter at smække sammen. Portionen her er forholdvis stor, så du får 18-20 store bidder af rocky road med dadler, og den kan snildt holde sig på køl et par uger. Er du ikke til peanutbutter, kan du sagtens bruge andre slags nøddesmør som hasselnøddesmør eller mandelsmør, ligesom du kan bruge andre slags nødder. Bruger du mælkechokolade i stedet for mørk, skal du være opmærksom på, at det kan blive en lidt sødere snack.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!

Rocky road med dadler og peanutbutter

Rocky road med dadler og peanutbutter

En simpel slags rocky road eller brud med dadler fyldt med peanutbutter med ristede mandler og mørk chokolade. Opskriften giver 20-24 små stk.
No ratings yet
Antal: 20 stk
Forberedelse20 minutter
Køletid2 timer
I alt2 timer 20 minutter

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 10 stk juicy dadler (uden sten)
  • 5 tsk peanutbutter
  • 200 g mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Rist mandlerne på panden ved middelvarme, til de er gyldne og letristede. Lad dem køle af.
  • Åben hver dadel og gør plads i midten og fyld hver dadel med peanutbutter. Der kan nok være mellem en halv og en hel tsk i hver. Pres den sammen om peanutbutteren.
  • Smelt chokolade over svag varme.
  • For en lille firkantet form med bagepapir og fordel mandler og fyldte dadler heri. Hæld den smeltede chokolade over og sørg for, at det dækker det hele.
  • Lad den rocky road sætte sig på køl i minimum 2 timer til den er helt sat og skær herefter ud i små bidder. Opbevar på køl.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments