Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

For en uges tid siden lavede jeg rocky road som en lille gave til min veninde, der havde fødselsdag. Jeg nåede heldigvis lige at smage en af disse lækre bidder, og det var meget tæt på, at jeg beholdt dem selv, for de smagte virkelig godt! Det bedste af det hele var, at min veninde blev glad. Hun har allerede “brokket” sig over, at der snart ikke er flere tilbage.

Opskrift på rocky road

De er helt vildt nemme at lave, og så skal man kun bruge 4 ingredienser. Det gode er, at du kan variere fyldet efter, hvad du kan lide. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at eksperimentere med kiks, andre nødder, tørrede frugter og hvid chokolade. På bloggen kan du også finde en rocky road brownie eller måske en rocky road med kiks og pandaskum. Det er det perfekte nemme hjemmelavede slik, og jeg har lavet dem mange mange gange siden.

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler
Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler 1
Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler 3

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!

rocky road

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

Rocky road er den nemmeste og lækreste hjemmelavede slik. Den tager ingen tid at lave og smager så godt. Har du små rester af slik, tørrede frugter, kiks osv, så vend dem med smeltet chokolade og lad det sætte sig. Opskriften her giver 16-18 bidder.
5 fra 1 stemme
Antal: 16 stk
Forberedelse15 min
Køletid2 t

Ingredienser

  • 140 g mørk chokolade (jeg brugte 70%)
  • 25 mandler
  • 10 dumle
  • 10 skumfiduser (jeg brugte hårde)

Fremgangsmåde

  • Rist mandler i ovnen i 5 minutter ved 180 grader og lad dem køle af.
  • Smelt chokolade over vandbad.
  • Skær imens dumle og skumfiduser i mindre stykker.
  • Bland skumfiduser, afkølede, ristede mandler og dumle i en skål og hæld den smeltede chokolade over. Rør det sammen.
  • Kom blandingen i en form med bagepapir og lad den stå i køleskabet i minimum 2 timer, inden du skærer den ud i mindre stykker. Opbevar dem på køl.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments