Annonce

Bounty is

Bounty is - hjemmelavet is på kondenseret mælk uden ismaskine
Lidl madplan

Jeg har altså virkelig glædet mig sådan til at dele denne opskrift på bounty is med jer. Helt seriøst – 15 minutters arbejdstid, ingen ismaskine og så er der smækkerlækker is. Haps og wow den her smager altså bare godt. Opskriften er faktisk en, jeg har udviklet til Lidl (jeg udvikler en ny opskrift til dem hver uge), men jeg har fået lov at dele den med jer også.

Opskrift på bounty is

Så altså. Er du til bounty, og er du til is, så vil du også elske denne bounty is. Hvem kan egentlig heller ikke lide det? Og der er skruet godt op for bountysmagen, for der er både smeltet bounty i cremen, hakket mørk chokolade (du kan også vælge mælkechokolade, hvis du er mere til det), kokosmel og ekstra stykker af hakket bounty barer. Isen er til den søde og fede side, fordi den er lavet på kondenseret mælk og fløde, men smagen er perfekt og bounty intens.

Er du vild med denne opskrift, så skal du også prøve mine andre isopskrifter som fx issandwich (hvor du sagtens ville kunne bruge denne is), kaffeis med oreos eller måske vaniljeis med lemon curd og crumble.

Bounty is - hjemmelavet is på kondenseret mælk uden ismaskine

Hjemmelavet is uden ismaskine

Mange af de isopskrifter jeg har her på bloggen er lavet med ismaskine, og det er jo dejligt for os, der har en ismaskine, men det er også irriterende for jer, der ikke har. Derfor vil jeg gerne kaste mig ud i et par varianter uden ismaskine som denne bounty is, og her er denne nemme og stigende populære version lavet på kondenseret mælk og fløde virkelig et godt valg. Den er nem og hurtig at lave, og du får en blød og cremet is, der ikke krystalliserer.

Hvis jeg skal være ærlig, kan jeg stadig bedst lidt en is baseret på en creme anglaise, der fryses på ismaskine, fordi den er mindre sød og flødefed, men jeg vil nu også sige, at det her altså er det bedste i en hurtig håndvending.

Nem basis isopskrift med kondenseret mælk og fløde

Er du på udkig efter en basis isopskrift, hvor du ikke skal bruge ismaskine, og hvor du skal bruge sølle 2 ingredienser som basis og max 15 minutters arbejdstid, så er du kommet til den rigtige opskrift. Du kan nemlig sagtens bruge denne opskrift på bounty is som en basis opskrift. Du skal bare bruge kondenseret mælk og fløde, og så kan du smage til og fylde, som du har lyst til.

Næste gang vil jeg gerne prøve en jordbærversion med en hjemmelavet jordbærkompot vendt i. Det kunne også være en lakridsis, noget med kaffe, noget med citrusfrugter. Da is med kondenseret mælk er forholdsvist sødt og fedt, har den godt af noget bittert eller friskt til at modspille det.

Bounty is - hjemmelavet is på kondenseret mælk uden ismaskine

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Bounty is - hjemmelavet is på kondenseret mælk uden ismaskine

Bounty is

En nem hjemmelavet is på kondenseret mælk og fløde med bounty, kokos og ekstra mørk chokolade. Der er snildt til 8 portioner. Den tager 15 minutter at lave, og så skal den bare på frys i minimum 6 timer.
5 fra 1 stemme
Antal: 8 personer
Forberedelse15 minutter
Frysetid6 timer

Ingredienser

  • 6 stk bounty barer (svarende til i alt 170 g)
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • ½ liter fløde
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 dl kokosmel

Fremgangsmåde

  • Start med at hakke halvdelen af bountybarerne i små stykker og smelte dem – enten forsigtigt i mikrobølgeovn eller over vandbad.
  • Hak den mørke chokolade groft og hak også de resterende bounty i små bidder.
  • Åben dåse med kondenseret mælk og kom det i en lille skål. Rør den smeltede bounty is.
  • Hæld fløden i en anden skål og pisk til blød flødeskum. Vend forsigtigt den kondenseret bounty mælk, hakkede chokolade og kokosmel i.
  • Hæld iscemen i en form, fx en aflang rugbrødsform og top med de resterende, hakkede bounty.
  • Kom isen i fryseren i minimum 6 timer. Når du skal spise den, har den godt af at stå på køkkenbordet i 10 minutters tid, inden du scooper kugler.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments