En nem hjemmelavet is på kondenseret mælk og fløde med bounty, kokos og ekstra mørk chokolade. Der er snildt til 8 portioner. Den tager 15 minutter at lave, og så skal den bare på frys i minimum 6 timer.
5 fra 1 stemme
Servings: 8personer
Forberedelse15 minuttermin
Frysetid6 timert
Ingredients
6stkbounty barer(svarende til i alt 170 g)
1dåsekondenseret mælk
½literfløde
100gmørk chokolade
1dlkokosmel
Fremgangsmåde
Start med at hakke halvdelen af bountybarerne i små stykker og smelte dem - enten forsigtigt i mikrobølgeovn eller over vandbad.
Hak den mørke chokolade groft og hak også de resterende bounty i små bidder.
Åben dåse med kondenseret mælk og kom det i en lille skål. Rør den smeltede bounty is.
Hæld fløden i en anden skål og pisk til blød flødeskum. Vend forsigtigt den kondenseret bounty mælk, hakkede chokolade og kokosmel i.
Hæld iscemen i en form, fx en aflang rugbrødsform og top med de resterende, hakkede bounty.
Kom isen i fryseren i minimum 6 timer. Når du skal spise den, har den godt af at stå på køkkenbordet i 10 minutters tid, inden du scooper kugler.