Go Back
+ servings
Bounty is - hjemmelavet is på kondenseret mælk uden ismaskine

Bounty is

En nem hjemmelavet is på kondenseret mælk og fløde med bounty, kokos og ekstra mørk chokolade. Der er snildt til 8 portioner. Den tager 15 minutter at lave, og så skal den bare på frys i minimum 6 timer.
5 fra 1 stemme
Antal: 8 personer
Forberedelse15 minutter
Frysetid6 timer

Ingredienser

  • 6 stk bounty barer (svarende til i alt 170 g)
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • ½ liter fløde
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 dl kokosmel

Fremgangsmåde

  • Start med at hakke halvdelen af bountybarerne i små stykker og smelte dem - enten forsigtigt i mikrobølgeovn eller over vandbad.
  • Hak den mørke chokolade groft og hak også de resterende bounty i små bidder.
  • Åben dåse med kondenseret mælk og kom det i en lille skål. Rør den smeltede bounty is.
  • Hæld fløden i en anden skål og pisk til blød flødeskum. Vend forsigtigt den kondenseret bounty mælk, hakkede chokolade og kokosmel i.
  • Hæld iscemen i en form, fx en aflang rugbrødsform og top med de resterende, hakkede bounty.
  • Kom isen i fryseren i minimum 6 timer. Når du skal spise den, har den godt af at stå på køkkenbordet i 10 minutters tid, inden du scooper kugler.