Nemme spinatvafler – hurtig og sund aftensmad

Nemme spinatvafler - hurtig og sund aftensmad

Jeg lagde forleden en story på Instagram, hvor jeg viste en video af disse spinatvafler. Samtidigt spurgte jeg, om det var en opskrift, I kunne tænke jer. Og jeg fik 230 gange “Ja tak!” tilbage – så det må man sige, at I godt kunne. Det startede faktisk ud med, at jeg skulle lave aftensmad efter en lang dag. Jeg var sulten, og køleskabet var nærmest tomt. Men jeg havde frossen spinat, et enkelt æg og lidt mel. Det blev til disse belgiske spinatvafler, som jeg har lavet mange gange de sidste par uger under eksamensskrivningen. Og nu er opskriften klar til jer.

Spinatvafler – madvafler som nem aftensmad

De tager vitterligt max 10-15 minutter at lave, og du kan toppe med alt.  Jeg har testet alt fra ost/syltetøj til banan/peanutbutter og avocado/hytteost som her. Alt fungerer! Opskriften er til 1 person, 2 belgiske vafler, men du kan bare gange op efter antal personer. Og de er også gode til madpakken, fryseren eller som snack. Til både børn og voksne. Jeg glæder mig til at se jeres versioner – tag mig endelig på @annabartels eller #annamad på Instagram. Det ville gøre mig så glad ♡

Vild med vafler? Så prøv og rødbedevafler eller gulerodsvafler.

Nemme spinatvafler - hurtig og sund aftensmad
Nemme spinatvafler - hurtig og sund aftensmad
Nemme spinatvafler

Nemme spinatvafler

5 fra 1 stemme
Antal: 1 person
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

 • 3-4 kugler frossen spinat (optøet)
 • 1 æg
 • 1/2 tsk bagepulver
 • 3/4 dl mælk
 • 3 spsk mel (jeg har både brugt ren hvede og halv fuldkorn/halv hvede)
 • 1 nip salt

Køkkenudstyr

 • Vaffeljern

Fremgangsmåde

 • Pres al ovenskydende væske ud af den optøede spinat.
 • Rør det godt sammen med de resterende ingredienser i en skål.
 • Varm et vaffeljern op (jeg bruger et belgisk vaffeljern), pensl evt med en smule kokosolie/olivenolie og bag dine vafler.
 • De skal have lidt længere end normale vafler. Bare hold øje med dem og lad vær med at åbne låget, før de har sat sig.
 • Top med dine topping favoritter.
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments