Kylling med pesto, svampe og spinat

Kylling med pesto, svampe og spinat

Her er endnu en af de hverdagsretter, der er nemme og hurtige at lave. Lynstegt kylling med pesto, svampe og spinat – den kan ihvertfald laves på under 30 minutter. Du kan finde flere opskrifter på aftensmad på under 30 minutter på bloggen. Der kan du bare filtrere efter ‘ekstra nemt’. Denne kylling med pesto har masser af smag fra pesto’en og svampene, kræver forholdsvis få ingredienser og kan varieres alt efter, hvad du har lyst til eller skulle have i køleskabet den dag.

Opskrift på kylling med pesto og svampe

Retten består af kylling, der hurtigt steges på panden og derefter blandes med champignon, frisk og dampet spinat, cherrytomater og pesto. Jeg anbefaler, at du serverer ris til, men som alternativ kan du også bruge spaghetti eller frisk pasta. Du kan vælge at lave pesto selv eller bruge en købt – jeg kan blandt andet anbefale den grønne fra Løgismose. Kyllingeretten egner sig både godt til sommer og sol eller til de koldere dag, hvor man aller mest har lyst til noget varmt og lækkert.

Er du på udkig efter andre pastaretter, finder du en masse pastaopskrifter her.

Kylling med pesto, svampe og spinat
Kylling med pesto, svampe og spinat
Kylling med pesto, svampe og spinat

Kylling med pesto, svampe og spinat

En nem og hurtig kyllingeret med pesto, svampe, spinat og tomater. Server med ris, og hele familien vil være glade.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse25 min

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • olivenolie
  • 250 g brune champignon
  • 200 g frisk spinat
  • 200 g cherrytomater
  • dl fløde
  • 5 spsk pesto
  • 3 dl hønsefond (eller vand rørt med bouillonterning)
  • ½ citron

Fremgangsmåde

  • Skær kyllingebryster i mundrette tern.
  • Opvarm en stor pande til middel-høj varme med lidt olivenolie og steg kyllingetern i 5-6 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem af panden.
  • Skyl champignon og skær dem i kvarte. Halver cherrytomaterne.
  • Kom lidt olivenolie på panden og steg champignon i små 5 minutter ved middel-høj varme.
  • Tilsæt den friske spinat og rør til spinaten netop er faldet sammen. Tilsæt cherrytomater.
  • Bland kaffefløde og pesto og kom det på panden sammen med bouillon og kyllingetern.
  • Varm det godt igennem og smag til med salt, peber og citronsaft. Server gerne med ris og ekstra pesto.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments