Brownie cookies med havsalt

Brownie cookies med chokolade og havsalt

Er du interesseret i at se/smage, hvad der sker, når cookie og brownie møder hinanden? Ja så er du kommet til den rigtige opskrift. Det her er brookies eller brownie cookies, som de også kaldes, og de smager så godt. Hvis du hellere vil have en traditionel cookie med chewy midte og sprøde kanter, så skal du i stedet prøve mine klassiske chocolate chip cookies.

Opskrift på brookies aka. brownie cookies

Disse brownie cookies har nemlig en midte med konsistens som brownie fyldt med stykker af chokolade, og så er de drysset med havsalt på toppen, som en god cookie (efter min mening) er. Og så er de farligt nemme at lave. Jeg kunne forestille mig, at de ville være rigtig perfekte med is lagt imellem som cookie is sandwich.

Brownie cookies med chokolade og havsalt
Brownie cookies

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Brownie cookies

Brownie cookies med havsalt

Brownie møder cookies i disse brookies aka brownie cookies med chokolade og havsalt. Seje, let sprøde og lækre. Opskrifter giver 9 cookies.
5 fra 1 stemme
Antal: 9 stk
Forberedelse15 min
Tilberedelse18 min
Køletid15 min
I alt48 min

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 130 g brun farin
  • 1 æg (stort )
  • 95 g hvedemel
  • ½ tsk natron
  • 130 g mørk chokolade
  • 15 g kakao
  • havsalt

Fremgangsmåde

  • Smelt 35 g af chokoladen sammen med smørret i en skål over vandbad.
  • Pisk æg og sukker luftigt i en anden skål.
  • Tilsæt smør-chokoladeblandingen lidt af gangen og sørg for at blande det godt.
  • Tilsæt mel, natron og kakao til dejen og rør rundt, til det er blandet.
  • Hak resten af chokoladen groft og vend det i dejen.
  • Sæt dejen på køl i 15 minutter.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir og brug 2 skeer til at sætte 9 klatter af dej på bagepapiret med god afstand fra hinanden. Du skal ikke trykke dem flade.
  • Drys med havsalt og bag dem i ovnen i cirka 18 minutter ved 175 grader.
  • Lad dem køle lidt af og flyt dem så over på en bagerist for mere afkøling.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments