Madplan: Hverdagsmad med ekstra grønt

11. marts 2018

MadplanMadplan: Hverdagsmad. Jeg er klar med en ny madplan til jer, og denne gang skal vi have fokus på at få spist lidt ekstra grønt. Det er noget, jeg selv har ret meget fokus på og ikke altid er så god til. Kender I det? Jeg prøver virkelig. Revet gulerod i havregrøden, lidt salat/grønt til frokosten, frugt som eftermiddagssnack og grønt til aftensmaden. Men det bliver nok sjældent til de 6 stykker anbefalet om dagen. Det vil jeg gerne prøve at gøre noget ved, og det starter med en madplan med ekstra grønt. Jeg håber, at I er friske på at være med!

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til temaet (gulerødder er da grøntsager? 😉 ) . Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder.  

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Varmende hverdagsmad i december / Sund og nem hverdagsmad / SU-venlig og billigere aftensmad / Varmende og krydret aftensmad

Madplan: Hverdagsmad

Indkøbsliste til Madplan: Hverdagsmad

indkøbsliste

 

Ugens søde sag:
Verdens bedste gulerodskage

gulerodskage

 • Reply
  Charlotte
  23. marts 2018 at 12:13

  Sikke nogle flotte opskrifter. Det ser utrolig lækkert ud.

  • Reply
   Anna Bartels
   23. marts 2018 at 13:11

   Tusind tak Charlotte!
   Det gør mig rigtig glad at høre det 🙂

Svar