Melonsalat med mynte og ristede cashewnødder

Melonsalat med mynte og ristede cashewnødder

Melonsalat med mynte og cashewnødder. Noget af det bedste ved sommeren, udover danske jordbær og nye kartofler, er, at der er anledning til at grille hver aften. Det er bestemt noget, vi ofte gør, når solen skinner herhjemme. Og til grillmad hører der sig også nye kartofler (fx i en kold kartoffelsalat) og en frisk sommersalat som tilbehør, hvis du spørger mig. Denne melonsalat, som jeg deler med jer i dag, er denne sommer blevet en af vores absolutte favoritter hjemme hos os. Den passer perfekt til grillet kød, kylling, pølser eller fisk.

Opskrift på melonsalat

Salaten består af sødmefuld, saftig melon og sprøde agurker vendt med masser af mynte og citrondressing, og så er den toppet med ristede cashewnødder. Det er en virkelig simpel, frisk og lækker sommersalat, og du ville sagtens kunne bruge forskellige slags meloner eller toppe med smuldret feta også. Det kan umuligt være dårligt. Hvis du spørger mig, er alt med feta eller ristede nødder bare godt.

Melonsalat med mynte og ristede cashewnødder
Sommerlig melonsalat med mynte og ristede cashewnødder photo IMG_0359_zpsydoaikyv.jpg
Melonsalat med mynte og ristede cashewnødder

Melonsalat med mynte og ristede cashewnødder

Nem, sund og lækker melonsalat med mynte, agurk, citron og ristede cashewnødder. Server som tilbehør til grill, kød eller fisk.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse20 min

Ingredienser

  • 1 melon (galia eller honningmelon )
  • ¾ agurk
  • 1 håndfuld mynte
  • 1 håndfuld cashewnødder
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ citron
  • 1 spsk akaciehonning

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Rist cashewnødder på en mellemvarm, tør pande – de bliver hurtigt mørke, så hold øje med dem. Lad dem køle af.
  • Halver melonen og skrab kernerne ud med en ske.
  • Skær skrællen fra og skær melonen i mundrette stykker.
  • Skyl agurk, halver den på langs, skrab det vandede i midten ud med en ske og skær agurken i skiver.
  • Hak mynten fint.
  • Rør olivenolie, citronsaft og honning sammen og vend dressingen med melon, agurk og mynte.
  • Top med ristede cashewnødder og spis.
Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments