Annonce

Madplan: Vegetarisk og proteinrig mad

vegetarisk-madplan

Allerførst tusind tak fordi I tog så godt imod den første madplan. Alle jeres søde kommentarer fortalte mig, at I er klar på flere madplaner, så det kommer til at være et tilbagevendende indlæg en gang imellem. Sidste gang var det nem hverdagsmad på under 30 minutter, og denne gang er det en madplan med vegetarisk og proteinrig mad, så du (forhåbentligt) ikke savner kødet og måske kan overbevise resten af huset om, at vegetarisk mad slet ikke behøver være iceberg salat med agurk og tomat. Vegetarisk mad er så meget mere end det.

Madplan: Vegetarisk og proteinrig mad

I denne uge er der derfor vegetarisk og proteinrig mad til 3-4 personer på menuen mandag til fredag. Du kan som altid følge madplanen 100% eller bare bruge den som inspiration. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med på den enkelte dag og printe en indkøbsliste, så du kan handle ind til det hele på én gang. God fornøjelse!

Læs også alle de andre madplaner.

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med! 

Er du på udkig efter en sød sag? Så prøv mine romkugler med sorte bønner.

Sunde romkugler med sorte bønner
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments