Madplan: Sund og nem hverdagsmad

7. januar 2018

Sund og nem hverdagsmad Nu er vi nået til januar. Et nyt år, en ny start. Jeg kan forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har spist masser af lækker (jule)mad de sidste uger og har brug for at komme tilbage til hverdagen og de sunde vaner. Derfor har jeg bestemt, at årets første madplan skal have et sundt tema og være fyldt med nemme og forholdsvis hurtige hverdagsretter. Derfor er sund og nem hverdagsmad ugens tema.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sundere sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 😀 

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Varmende hverdagsmad i december

Sund og nem hverdagsmad

Indkøbsliste til sund og nem hverdagsmad-madplan:

indkøbslistemadplan

Ugens søde sag:
Sunde romkugler med sorte bønner

img_3875

 • Reply
  Cecilie
  4. februar 2018 at 14:02

  Hvad kommer du ca. af med, når du er ude at handle for en uge?

  • Reply
   Anna Bartels
   4. februar 2018 at 16:15

   Hej Cecilie.
   Det er meget svært at svare på, da det kommer an på, hvilken madplan jeg kører, og om der er tilbud.
   Så det tror jeg desværre ikke, at jeg kan svare på.
   Men når jeg laver en madplan, oplever jeg i hvert fald, at jeg ikke køber lige så meget ind, da jeg får brugt alt i køleskabet og ikke har de der impulskøb. Så jeg er sikker på, at det klart kan anbefales på pengefronten 🙂
   Kh Anna

Svar