Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder

30. oktober 2017

Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder
sponsoreret-bosch

I får i dag opskriften på min nye yndlings: bagt tomatsuppe. Den er smækfyldt med smag og helt vildt nem at lave. Nogle af jer kan måske huske, at jeg i foråret fortalte om et samarbejde, jeg havde indgået med Bosch? Jeg har skulle teste nogle af deres køkkenmaskiner og i foråret testede jeg deres Køkkenmaskine OptiMUM, som jeg har brugt mange gange siden. Jeg lavede eksempelvis dette mega lækre pull-apart brød med hvidløgssmør, ost og persille og fortalte om røremaskinen.

I dag skal det handle om den anden maskine, jeg har skulle teste – nemlig denne smarte Vitastyle blender, der også fungerer som en “mix and go”-blender. Den består af et sæt med 3 dele. Det første er den egentlige blender, som jeg også har brugt til suppen i dag. Det er ikke en kæmpe blender, der kan indeholde mange liter, men den er fin til en portion som denne. Derudover er der en 500 ml to-go flaske og en minihakker på 200 ml. Du kan blende direkte i dem, komme låg på og tage med. Den på 500 ml kan du eksempelvis lave smoothie i, skrue låg på og tage med på farten. Den mindste er god til fx at hakke nødder eller løg.

Læs også andre opskrifter til blenderen: Cremet pasta med græskarsauce, edamamebønner og parmesan / Haydari – feta og peberfrugt-dip / Rødbedesmoothie med ingefær og lakrids / Cashewnøddesmør med vanilje og havsalt

Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder Jeg har nu testet blenderen med bagt tomatsuppe, og den er fuldt ud godkendt. Du kan finde Vitastyle blenderen lige her. Det er en pæn og kraftig blender med kabinet i rustfrit stål og kande i thermosafe glas, der kan tåle alle temperature fra is til varme supper. Det er tydeligt god kvalitet, og blenderen var super til at blende mine grøntsager til en cremet og lækker suppe.

Jeg havde en del opskrifter oppe at vende, da jeg skulle beslutte mig for, hvad jeg ville lave med blenderen. Skulle det være smoothie, nøddesmør, dips, sunde dadel-snacks eller suppe? Jeg er gået med sidstnævnte, da vejret pt. indebyder til varme supper, der kan spises i en skål med ske. Med toppings selvfølgelig – for det er klart dem, der sætter prikken over i’et på en suppe. Jeg har til denne tomatsuppe bagt alle grøntsager: tomater, peberfrugter, løg og hvidløg + frisk timian og chili i ovnen, og så har jeg faktisk bare blendet dem med lidt grøntsagsbouillon = bagt tomatsuppe. Sindssygt nemt og muligvis den bedste tomatsuppe, jeg har smagt – den får nemlig en super god, intens smag af tomat og peberfrugt. Oven på har jeg toppet med en timian-yoghurt, hvor jeg har brugt minihakkeren til at blende det sammen. Også virkelig nemt. Nødderne har jeg ligeledes hakket groft i minihakkeren.

Konkurrence – vind din egen køkkenmaskine og blender-sæt!

Nu til konkurrencen som klart er en af de fedeste, jeg har holdt her på bloggen. En af jer kan nemlig vinde jeres helt egen OptiMUM køkkenmaskine OG Vitastyle blender. Alt du skal gøre er at lægge en kommentar herunder, hvor du skriver, hvad du vil bruge maskinerne til. Hvis din kommentar ikke vises med det samme, er det fordi, at jeg lige skal godkende den. Jeg trækker en tilfældig vinder i sidste indlæg om maskinerne den 13. november. VINDEREN ER TRUKKET!

Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder    Bagt tomatsuppe med timian-yoghurt og hasselnødder (til 3 personer med brød til)

 • 3 store røde peberfrugter
 • 600 g tomater
 • 2 løg
 • 2 store fed hvdiløg
 • 1 lille tsk chiliflager
 • frisk timian
 • 6 dl kogende vand rørt med 1 grøntsagsbouillonterning
 • 2 spsk olivenolie
 • salt, sukker og peber
 • Toppings:
 • creme fraiche
 • frisk timian
 • ristede hasselnødder
 • evt brød

 

Så nemt er det: Start med at skrælle løg og skær dem i både. Fjern skræl fra hvidløg. Skyl peberfrugter, halver dem, fjern kernerne og skær dem i mindre stykker. Skyl tomater, fjern stilk og halver dem. Kom alt på en bageplade med bagepapir og vend med olivenolie, chiliflager, et drys salt + peber, 1 tsk sukker og lidt frisk timian. Bag det ved 175 grader i 40 minutter, til det hele er mørt.

Imens kan du lave timian-yoghurt: brug den lille minihakker til at blende et par store spsk creme fraiche med lidt frisk timian, salt og peber. Hak også ristede (vigtigt – smager af meget mere) hasselnødder groft – evt i minihakkeren også. Lad alle dine bagte grøntsager køle en smule, inden du blender dem sammen med grøntsagsbouillon, til du har en ensartet og cremet suppe. Jeg startede med 3-4 dl væske, og så hældte jeg suppen i en gryde og rørte resten af væsken i. Du kan eventuelt varme suppen op igen, hvis den ikke er varm nok. Smag også her til med salt og peber. Server suppen i skåle med timian-yoghurt, ristede hasselnødder og evt brød til.

**Tip: Du kan også nøjes med 3 dl væske og bruge den blendede masse som pizzasauce**

 • Reply
  Simone Olsen
  30. oktober 2017 at 11:16

  Jeg er lige blevet syg med en ordentlig omgang forkølelse og feber. Hvis det bliver som de sidste par år, er det bestemt ikke sidste gang denne vinter, at forkølelsen kommer til at ramme mig! Derfor vil jeg bruge maskinerne til at lave alverdens lækre supper (opskriften her i indlægget ville være et godt bud!) og dertilhørende brød, så jeg har noget rigtigt lækkert at varme mig med, enten til når forkølelsen rammer næste gang eller bare når der skal hygges med lidt ekstra lækkert comfort food 🙂

 • Reply
  Anonym Crossfitter
  30. oktober 2017 at 11:55

  Elsker tomatsuppe, den ser virkelig god ud – og så kan man jo altid bruge en røremaskine 😉

 • Reply
  Stine Emilie
  30. oktober 2017 at 12:05

  Jeg lever stort set af suppe herom efteråret/vinteren. Elsker supp, også fordi at man kan putte ingredienser i som man normalt ikke bruger eller syntes at helt fantastiske rå eller i ovnen. Og vupti,så smager det lige pludseligt helt fantastisk.Og farverne sort og stål, går sammen med de farver der er i mit køkken.

 • Reply
  Natacha
  30. oktober 2017 at 12:20

  Hvor lækkert! Jeg ville nok lave lækre smoothiebowls i dem, som så kunne overdynges med lækre toppings 🙂

 • Reply
  Tina KH
  30. oktober 2017 at 13:50

  Skøn suppe, meget delikat og lige sådan en jeg også ville kokkerere hvis jeg var den heldige vinder:-)
  Jeg kom ud for en ulykke for syv år siden og kan kroppen strejker, det samme gør min datters efter et langt sejt kræft forløb, så vi skal spise sundt.
  Derfor vil jeg lave supper, smoothies, pestoer, drinks, desserter, bage alt muligt sundt og godt, lave sunde retter.
  For os hedder det meget frugt og grønt, mange proteiner, fedtfattigt, lækre råvarer mv.
  Så jeg krydser det bedste jeg har lært.
  Ønsker du og dine kære et smukt og sundt efterår:-)

 • Reply
  Marianne Holst
  30. oktober 2017 at 13:51

  Jeg vil lave forskellige deje til brød i røremaskinen. Har et par opskrifter hvor røretiden er så lang at min egen røremaskine står af undervejs.
  Blenderen skal bruges til både supper og smoothies. Vi elsker smoothies som en sund start på dagen.

 • Reply
  Anne V
  30. oktober 2017 at 14:19

  Jeg ville bruge den smarte maskine til at lave din lækre, bagte tomatsuppe. Faktisk vil jeg tyvstarte lidt og servere suppen allerede i aften…

 • Reply
  Gitte Sørensen
  30. oktober 2017 at 14:32

  Den indbydende tomatsuppe vil jeg gerne prøve, og smoothies to-go. Min minihakker/stavblender er lige stået af, så den lille hakker vil jeg bruge til løg, nødder, chokolade og meget mere….

 • Reply
  Marian Nielsen
  30. oktober 2017 at 14:42

  Hvad andet kan jeg sige, end at det lige er den køkkenmaskine jeg mangler, efter at kniven til min gamle hakker/snitter/blender på mystisk vis er blevet væk. Og så mums til din tomatsuppe 😊

 • Reply
  Rebecca
  30. oktober 2017 at 16:33

  Jeg er blenderløs og en idiot til at stavblende suppe, en ret som jeg er nødsaget til at spise ret meget af for tiden grundet en strammo økonomi. Det betyder, at de hvide vægge i mit køkken ofte bliver massakreret med grøntsagsmos af en art. Jeg er også køkkenmaskineløs og bruger altid mine bare næver til at ælte mine gulerodsboller med. Det er noget af et workout!
  Derfor tror jeg både mine hvide køkkenvægge og mine næver ville blive ret glade for sådan nogle maskiner. Såååh.. FINGERS CROSSED!

 • Reply
  Nathalie
  30. oktober 2017 at 16:34

  Jeg vil bruge denne blender til vinterens kolde supper. Derudover til smoothie og ja til ALT med madlavning mangler man altid en god blender🙈🙈

 • Reply
  Maria
  30. oktober 2017 at 16:36

  Jeg vil selvfølgelig prøve din tomatsuppe, den ser vildt lækker ud! Men derudover skal jeg prøve at lave noget hjemmelavet nutella tror jeg. Uh! Og smoothies, daiquiries og magarithas 🙂 De passer lige ind i mit køkken 🙂

 • Reply
  Mette
  30. oktober 2017 at 16:39

  Suppe havde jeg aldrig tænkt på, så det skal da klart prøves! Ellers skal blenderen bare gøre min morgen nemmere med en hurtig smoothies to-go!

 • Reply
  Jade
  30. oktober 2017 at 16:41

  Jeg er næsten lige flyttet hjemmefra og har ikke en blender endnu, så jeg vil bruge den til at prøve dine opskrifter med en blender i stedet for god gammeldags rørearm 😉

 • Reply
  Line
  30. oktober 2017 at 16:47

  Jeg vil blenderen til smoothies og røremaskinen til bl.a. kanelsnurrer

 • Reply
  A Nielsen
  30. oktober 2017 at 16:58

  Jeg ville bruge den til suppe og til mos til min søn ☺

 • Reply
  Pernille
  30. oktober 2017 at 17:01

  Ville lave alt muligt med denne lækre gevinst! Men ville da helt klart afprøve din lækre tomatsuppe og måske endda lavet er lille brød til 😄

 • Reply
  Mette Frederiksen
  30. oktober 2017 at 17:02

  Jeg vil lave en masse lækre kager og brød med røremaskinen og skønne smoothies og suppe med blenderen.. Super konkurrence 😃👌🏻

 • Reply
  Katy
  30. oktober 2017 at 17:09

  Jeg kunne enormt godt tænke mig en maskine til hjælp med dej til brød og pizzadej. Jeg er lidt mærkelig på det punkt, og kan ikke lide at røre ved dej. Så derfor er sådan nogle koldhævede boller indtil videre den slags bagværk, jeg holder mig til!

 • Reply
  Stine LS
  30. oktober 2017 at 17:17

  Jeg ville for det første elske, at jeg grundet blenderens størrelse og udseende, ville kunne have den stående fremme og derfor få den brugt konstant!
  Jeg ville lave den ugentlige humus, en smoothie til pendlerturen og en hurtig mangolassi til de lunende indiske retter👌🏼

 • Reply
  Låvise
  30. oktober 2017 at 17:41

  Åhhh en fed præmie <3

  Jeg ville skynde mig at invitere hele familien på hjemmebagte boller hvis jeg blev den heldige

 • Reply
  Gurli Iversen
  30. oktober 2017 at 17:44

  Min søn har lært mig en fantastisk kartoffelsuppe og græskarboller muuuums

 • Reply
  Stina Fjeldsted Nielsen
  30. oktober 2017 at 17:50

  Det helt vildt, så indbydende sådan en suppe kan se ud 🙂 Jeg forsøger at få spist mere frugt og grønt (mest grønt), så hvis jeg er så heldig at vinde, skal der eksperimenteres med både smoothies og suppe 🙂 og min mand skal også være forsøgskanin….. hi hi.

 • Reply
  Mette Elkjær
  30. oktober 2017 at 19:00

  Jeg tror helt klart jeg vil lade mig inspirere af din suppe og også prøve en del andre supper med maskinen. Jeg elsker virkelig en god suppe med en masse ingredienser og krydderier!

 • Reply
  Clara
  30. oktober 2017 at 19:00

  Sikke en lækker opskrift. Og konkurrence. Jeg ville helt klart røre en lækker æbleklage sammen med køkkenmaskinen og teste blenderen med en klassisk græskarsuppe. Altså en rigtig efterårsmenu!

 • Reply
  Stine Bjerre
  30. oktober 2017 at 19:02

  Hold da helt op for en vild vild konkurrence. Jeg fik min første røremaskine da jeg var i starten af 20’erne og gik mere op i hvor lækker den så ud i mit køkken vs hvor god og kraftig motoren var. Jeg bruger den ugentligt til bagning og madlavning og nu hvor 30’erne har indhentet mig ønsker jeg mig ægte kram der bare virker!! Og så skal min brugte røde Ruth (navnet på min nuværende røremaskine) adopteres af min lillesøster som inderligt ønsker sig en pæn røremaskine… blenderen vil jeg bruge til at lave grød. Min lille søn Villy skal begynde at spise grød om 2 uger og det kunne være fedt at preppe diverse grøntsagsmos til fryseren..

 • Reply
  Camilla A
  30. oktober 2017 at 19:12

  Jeg vil, ligesom dig, bruge maskinen til en masse lækre supper i de kolde vintermåneder. 🙂

 • Reply
  Signe K
  30. oktober 2017 at 19:28

  Uha, jeg ville først og fremmest lave den her suppe, fordi det er så brrrr koldt! Så ville jeg nok lave bønne-brownies med bananis til, for det er super svært med stavblenderen lige pt. og en masse grønsagssmoothies, da jeg er ved at vende kød fra kosten. Så ville jeg helt sikkert teste flere af dine gode opskrifter, Anna, hvis jeg havde udstyret dertil. Min kusine ville sikkert også nyde godt af det, hvis jeg vandt, da hun selv ofte står og mangler en blender, som kan klare lidt af hvert! Drinks med is i var så måske et af hendes påfund :-)) fed konkurrence og super blog!

 • Reply
  Emilie
  30. oktober 2017 at 20:05

  Sikker en flot konkurrence! Jeg har masser idéer til hvad maskinerne skulle bruges til hvis jeg var den heldige. Køkkenmaskinen ville helt klart blive brugt til en masse lækkert bagværk, hvor man gerne skulle lave glutentesten. 😉 Blenderen villle jeg bruge til at lave en lækker tomatsuppe(gerne den her!) og smoothie-bowls med lidt grøntsager til, om morgenen for at få en masse vitaminer her i de kolde måneder. 🙂

 • Reply
  Katrine
  30. oktober 2017 at 20:32

  Jeg bruger min stavblender + minihakker til ALT, og da den er ved at synge på sidste vers, ville det være perfekt med en ny i en lidt bedre kvalitet – og elsker at beholderen er i glas og ikke plastik! Og meget inspirerende med din tomatsuppe, må bestemt prøves! Jeg krydser alt og håber på held og lykke <3

 • Reply
  Ditte Stoltenborg Baltzer
  30. oktober 2017 at 21:25

  Jeg ville – som dig, bruge den til supper i denne kolde tid, men også til ting som pesto, hummus og andre lækre ting om den vel også kan klare sådan en 😝

 • Reply
  Katrine
  30. oktober 2017 at 23:02

  Uh hvor lækkert! Jeg ville også gerne lave en masse supper her til vinter, og bage lækkert brød dertil, hvis jeg skulle være så heldig endelig at få min helt egen røremaskine… Sådan én har jeg ønsket mig længe! 😉

 • Reply
  Pernille
  30. oktober 2017 at 23:20

  Jeg tror både jeg ville lave lækre smoothies, min yndlings acai bowl og i gang med at lave en masse gode supper. mums!

 • Reply
  Maria
  31. oktober 2017 at 6:41

  Jeg vil helt klart lave en masse supper men også smoothies. Køkkenmaskinen skal Foræres til min mor, som bager meget

 • Reply
  Natacha
  31. oktober 2017 at 6:57

  Jeg ville lave en masse lækre supper og så jeg vil jeg gerne i gang med at lave mit eget nøddesmør

 • Reply
  Katrine
  31. oktober 2017 at 9:18

  Fordi hjemmelavet bare er bedst, så vil begge maskiner blive flittigt brugt når min lille pige snart skal til at spise mos, og så kan storebror på tre samtidig nyde godt af diverse (mere eller mindre) sundt hjemmebag. Desuden glæder de to forældre sig til den forestående suppetid, hvor blenderen også vil være en perfekt følgesvend i køkkenet.

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  31. oktober 2017 at 10:07

  Supper, smothies, pestoer, drinks og alt muligt andet.
  Den skal da bruges så meget som muligt.

 • Reply
  Maria Bak
  31. oktober 2017 at 12:04

  Uhh, jeg ville bruge sådan en skøn blender til at lave masser af lækre vitaminrige supper! Minihakkeren ville jeg bruge til hurtigt at bikse hummus eller anden bønnedip sammen, og to-go blenderen ville jeg bruge, når jeg møder tidligt på arbejde og ikke har så megen appetit kl 04.30 om morgenen, så er det lækkert at have en smoothie med i tasken 😊

 • Reply
  Anna Lise Kristensen
  31. oktober 2017 at 20:28

  Jeg ville helt klart lave en lækker smoothiebowl med masser af toppings 😀

 • Reply
  Sanne
  1. november 2017 at 0:13

  Mega meget lige det jeg står og mangler! Jeg vil lave smothies i! Eller forære den til min søster til jul, som også står og mangler netop sådan et sæt her <3

 • Reply
  Charlotte
  1. november 2017 at 3:25

  Vil lave suppe og bage burgerboller 🙂

 • Reply
  Camilla Kirstine
  1. november 2017 at 12:30

  Kære Anna!
  Jeg er en flittig følger af din blog, som jeg knuselsker ! Det er oftest den jeg tyer til når jeg mangler lidt inspiration. Både fordi opskrifterne er lette at gå til og ikke kræver alle mulige sære ingredienser som jeg oftest hverken har råd til eller generelt anvender i mit køkken. Jeg synes du har et glimrende miks mellem forskellige retter og søde sager og jeg er ret imponeret over din passion for god og velsmagende mad!
  OG nu kører du så endda denne HELT VANVITTIGE giveaway!! Jeg må sige, det er én af de ultimativt lækreste giveaways jeg personligt har set ! Måske fordi kombinationen af at være studerende, madglad og således også begejstret for lækkert køkkengear, bliver helt ekstatisk over tanken om, at JEG nu har mulighed for at blive ejer af sådanne luksuriøse køkken-hjælpere !!
  Og jeg ville simpelthen lave næsten ALT med disse ved hånden! Først ville jeg forsøge mig med en hokkaidosuppe at varme sig på. Og jeg ville bruge minihakkeren til at lave dukkah, pesto og nøddedrys til min ymer. Også har jeg længe kigget varmt på din opskrift på cashew-nøddesmør. Nøøøj, det lyder altså bare aalt for lækkert 😀 Optimum maskinen ville jeg elske, da jeg længe har haft en drøm om at eksperimentere med surdej og Meyers bageteknikker og ælte teknikker (som jeg altså ikke orker at praktisere i hånden – men ville elske at have en maskine som optimum til at hjælpe mig med!)
  De bedste hilsener
  Camilla Kirstine

 • Reply
  Tina H
  1. november 2017 at 17:35

  Tror min kæreste vil elske, hvis jeg laver en stor omgang hummus 🙂

 • Reply
  Olivia Als
  1. november 2017 at 20:15

  Jeg vil bruge blenderen til at lave smoothies og supper:-)

 • Reply
  Stine Krigslund
  1. november 2017 at 22:20

  Helt bestemt til sundere kager, supper (særligt græskarsupper i denne tid), pesto, humus, bananis, og drinks! Krydser fingre! 😀

 • Reply
  Caroline M
  2. november 2017 at 10:20

  Til forskellige lækre supper

 • Reply
  Caroline
  2. november 2017 at 14:22

  Jeg ville lave din opskrift på tomatsuppe

 • Reply
  Dorthe Agnes Jørgensen
  2. november 2017 at 17:15

  Først skal jeg bruge blenderen til at lave denne tomatsuppe , den lyder da for lækker 😊 Jeg forsøger så vidt muligt at undgå madspild så blenderen ville være perfekt når jeg laver grønsagssuppe af alle min grøntsagsrester 😊 Alle grønsager i mindre stykker, bouillon, koge, blende og evt tilsætte pikantost til sidst 😊

 • Reply
  Camilla
  2. november 2017 at 17:35

  Jamen hvad ville jeg ikke bruge den på?? Jeg elsker at lave mad, og maskinerne ville lette arbejdet betydeligt og også muliggøre end del mere. Jeg skal i hvert fald lave uendelige mængder falafler og humus. Mon ikke også din nye opskrift skal prøves, og skal have lavet masser af brød med køkkenmaskinen 🙂

 • Reply
  Anna
  2. november 2017 at 17:58

  Jeg vil bruge blenderen til at lave min daglige morgensmoothie med banan, appelsin og spinat. Derudover skal jeg helt sikker bruge den til at blende supper – din tomatsuppe skal bestemt afprøves!

 • Reply
  Helle lindblad
  2. november 2017 at 18:08

  Vegansk suppe og lækre smoothies
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve at lave sunde romkugler/flapjack
  Skal da prøve at lave din tomapsuppe- lyder rigtig skøn 👍

 • Reply
  Helle May
  2. november 2017 at 18:33

  Åh det ville være så lækkert at kunne lave smoothies og tage direkte med mig. Laver ofte smoothie men denne er bare mega smart. Køkkenmaskinen ville være en stor hjælp til dej, kager og i det hele taget middagsmad. Begge ville være skønne at få! Uanset så skal tomatsuppe prøves! Lækker.

 • Reply
  Maria
  2. november 2017 at 19:26

  Jeg vil bruge dem til at lave vafler til aftensmad

 • Reply
  Anna
  2. november 2017 at 19:47

  Jeg er studerende, men jeg elsker bare at lave mad – især supper (!) – og jeg ville blive så glad for at pynte mit køkken med de fine maskiner <3

 • Reply
  Pernille Merete Wulff
  2. november 2017 at 20:17

  Jeg synes det er smart at den kan bruges “to go” og til at hakke med. Jeg er meget glad for smoothies og kan i det hele taget slet ikke undvære en blender 🙂

 • Reply
  Anne Kathrine
  2. november 2017 at 21:12

  Jeg har altid ønsket mig en blender med to-go-delen. Det ville spare mig for noget tid om morgenen, hvilket er tiltrængt i de her kolde, mørke måneder. En smoothie, som lige er til at tage med på farten – det er da et hit!
  Derudover skal jeg indenfor en overskuelig fremtid flytte hjemmefra, og jeg har absolut intet køkkengrej. Derfor kunne det være lækkert med sådan et fint sæt!

 • Reply
  Henriette S. H.
  2. november 2017 at 21:50

  Jeg går hjemme på barsel det næste år med lillebror, og øverst på min ‘barsels-to-learn liste’ er at lære at lave en god sovs og mindst én gang om ugen at bage lækkert og sundt brød. Sovsen kan maskinerne måske ikke hjælpe med, men det gode brød er da halvvejs i mål med køkkenmaskinen. Min store dreng vil gerne hjælpe til i køkkenet, og han tager høreværn på, hver gang der skal blendes. Vi kunne virkelig godt bruge en bedre blender end vores minihakker der har fået den tjans.
  Så vi krydser fingre 🙂

 • Reply
  Eva
  3. november 2017 at 6:13

  Jeg vil bruge det til at lave en masse lækre supper, pestoer og alt muligt andet lækkert. Og så tænker jeg også det vil være vældig belejligt når vores lille baby kommer til verden ❤

 • Reply
  Malene
  3. november 2017 at 7:27

  Åh, jeg ville SÅ gerne være den heldige vinder af en blender..- Har længe ville have en , men er bare aldrig kommet videre, og hver gang jeg skal bruge en blender, irretere det mig jeg ikke har en 🙂

 • Reply
  Anette Ninon
  3. november 2017 at 9:14

  Suppe 🍵Er det helt store for os her i vintertiden.

 • Reply
  Marianne
  3. november 2017 at 9:27

  Smooooothies!

 • Reply
  Dorthe Bille
  3. november 2017 at 12:01

  Hjemme hos os er smoothies altid et hit, så dem skal der laves masser af hvis jeg er så heldig at vinde

 • Reply
  anna stokkendal
  3. november 2017 at 12:17

  Jeg vil GLÆDE mig til at bruge den til RIGTIG LÆKKER mad til os alle….mange forskellige retter…

 • Reply
  Jeanette Leube
  3. november 2017 at 16:43

  Jeg ville bruge blenderen til smooties og supper, da jeg ikke kan lide mou suppe og lignende. Køkkenmaskinen er til at lave rugbrød og boller, da der ikke er noget bedre end nybagt brød.

 • Reply
  Filippa
  3. november 2017 at 23:17

  Jeg skal lave supper og ærtehummus og butter chicken og smoothies og en masse andet i den dejlige maskine

 • Reply
  Louise O
  3. november 2017 at 23:21

  Der skal laves suppe, det passer til årstiden 🙂
  Og til sommer kan det skiftes ud med smoothies…
  En god chokoladebolle slår heller aldrig fejl.

 • Reply
  Rikke
  4. november 2017 at 8:21

  Den er så smart den maskine, har haft øje til den og ønsket den noget tid nu 👏🏼❤️ jeg vil også lave suppe, og være kreativ med nye opskrifter.

 • Reply
  Helle Jensen
  4. november 2017 at 13:24

  Lave dej til brød og kager i røremaskinen. Blenderen skal f.eks bruges til smoothies og suppe.

 • Reply
  Heidi Kiss
  4. november 2017 at 13:27

  Det skulle nok være den lækre opskrift på tomatsuppe som du har lagt ind. Ellers er vi svært glade for både en krydret græskarsuppe, oste-porre-suppe eller rodfrugter ! Mums. Man bliver da helt lækkersulten herhjemme 😛 !

 • Reply
  Lars Foged Thomsen
  4. november 2017 at 19:10

  Sådan en må jeg da have nu hvor jeg er blevet alene. Størrelsen er perfekt selvom der der skal kokkeres til et par gæster 😉

 • Reply
  Kamilla Øbro
  4. november 2017 at 21:05

  Jeg elsker at lave smoothies til mine børn på 5 og 8 år, så jeg ville elske at vinde denne lækre blender

 • Reply
  Rie
  4. november 2017 at 22:23

  Vi elsker at spise suppe her hjemme. Har dog aldrig selv prøvet at kaste mig ud i at lave min egen tomatsuppe. Så skal helt sikkert prøve din opskrift og så ville det jo være lækkert at have de rigtig maskiner til det 😉

 • Reply
  Malene Jensen
  5. november 2017 at 2:11

  Min søster vil bruge den til sund mad.

 • Reply
  Thomas Henriksen
  5. november 2017 at 8:35

  Blenderen skal bruges til at lave dejlige smoothies til mine børn og mig☺️👍

 • Reply
  Karen Eskesen
  5. november 2017 at 15:32

  Sådan nogle maskiner skal da vist bruges til ALT – udover at lave te og koge æg😊
  Mvh Karen

 • Reply
  Cecilie Nielsen
  5. november 2017 at 19:37

  Sikke en lækker opskrift. Jeg er selv helt vild med suppe, og laver det ofte. Jeg flytter snart hjemmefra, så det ville bestemt være rart at få et par gode køkkenmaskiner med. Så ville jeg prøve kræfter med din gulerodsuppe:)

 • Reply
  Mathilde
  6. november 2017 at 8:44

  åh først og fremmest så bliver det hele nok brugt til at pensionere min gamle stavblender som ikke helt fungerer længere.. Men ellers vi vil der stå supper, hummus, div. is-knuste (alkohol) drinks på menuen – dvs alt som der passer på en SU-indkomst! 😉

 • Reply
  maibritt jeppesen
  6. november 2017 at 13:13

  smoothie bowls til min morgenmad 🙂

 • Reply
  anna stokkendal
  6. november 2017 at 20:44

  Jeg vil GLÆDE mig til at lave LÆKKER og SUND mad til familien…….

 • Reply
  Maria
  7. november 2017 at 20:50

  Sådan en maskine er lige dét jeg mangler til for eksempel at lave suppe (din Spicy Græskarsuppe er genial, kan spise den hver dag), forskellige slags pesto, hummus og smoothies. Krydser fingre på, at jeg bliver den heldige vinder.

 • Reply
  Sara
  8. november 2017 at 21:48

  Suppe og smoothies.🍀

 • Reply
  Johanne
  8. november 2017 at 22:24

  Lækker præmie! Jeg krydser fingre 🙂 Jeg vil helt sikkert prøve denne supper og desuden se frem til at kunne snuppe en smoothie med på farten om morgenen.

 • Reply
  Mai P.
  10. november 2017 at 10:24

  Woaw en præmie!
  Jeg har fundet en opskrift på boller som gør dem ekstra gode og det er kartoffel boller. Revet kartoffel i dejen og du får en saftig bolle. Og i god stil med at bruge de sidste kartofler fra aftensmaden. Til blenderen vil jeg lave en tøm køleskab suppe og der kan bollerne snildt bruges som tilbehør…nam nam

 • Reply
  Lars Kragh
  11. november 2017 at 10:34

  Vi elsker frisklavet suppe selv om det tager lang tid , tak for en god og lækker opskrift der straks skal afprøves.

  • Reply
   Anna Bartels
   11. november 2017 at 11:46

   Det tager faktisk slet ikke lang tid at lave denne Lars.
   Håber du kaster dig ud i den!

 • Reply
  Vivi
  11. november 2017 at 12:07

  Ååårh, en lækker præmie.
  Jeg vil bruge minihakkeren til nødder og andet godt til dadelkugler, pesto, guacamole og en masse andet. Og 500 ml til smoothies on the go. Lækkert! Og den sidste til lækre supper i de kolde måneder 😍👏🏼👏🏼

 • Reply
  Anna Nordenlund
  11. november 2017 at 12:14

  Ihh jeg tror, jeg skal lave denne suppe og så en masse smoothies til sommer 🙂
  Lækker præmie!!

 • Reply
  Mette Østbye
  11. november 2017 at 12:22

  Jeg ejer hverken en køkkenmaskine eller en blender, hvilket virkelig gør, at madlavningen bare lige tager 20 minutter ekstra hver gang. Jeg er studerende og lige her i vintermånederne, vi snart går ind ind, ville det bare gøre hverdagen så meget lettere at kunne sætte en en dej igang i køkkenmaskinen til friskbagt brød og kunne speede hele “porre-suppe-processen” væsentligt højere op ved at hælde den i blenderen. Så ville jeg nok have lidt mere tid til eksamenslæsningen uden at gå ned på kvaliteten af min morgen- og aftensmad 😄

 • Reply
  Anne
  11. november 2017 at 12:30

  Jeg er begyndt at tænke på snart at flytte hjemmefra og de der redskaber ville være så lækre at have til alt mit yndlings – smoothies, supper, humus 😋😋 det ville være så fantastisk at vinde dem!

 • Reply
  Annika
  11. november 2017 at 12:38

  Ihhh hvor ønsker jeg mig disse maskiner! Jeg får smoothie til morgenmad hver dag, men jeg bruger altid en stavblender, fordi jeg ikke har noget rigtig blender så det være mega fedt at have en rigtig! Bager også altid brød til hele familien så det ville være skønt ikke at skulle ælte alt i hånden😂

 • Reply
  Annika
  11. november 2017 at 12:39

  Ihhh hvor ønsker jeg mig disse maskiner! Jeg får smoothie til morgenmad hver dag, men jeg bruger altid en stavblender, fordi jeg ikke har noget rigtig blender derfor ville det være mega fedt at have en rigtig blender! Bager også altid brød til hele familien så det ville være skønt ikke at skulle ælte alt i hånden😂

 • Reply
  Frederikke
  11. november 2017 at 12:41

  Hvis jeg vinder skal blenderen helt klart bruges ril en masse lækre smoothies, nu hvor det bliver vinter og svært at få så mange vitaminer. Derudover vil jeg bruge køkkenmaskinen til en masse lækkert brød, bl.a. Mine Ciabattaboller som er et kæmpe hit, men som er næsten umulige at lave uden en køkkenmaskine som jeg desværre ikke ejer endnu 🙁

 • Reply
  Mettefest
  11. november 2017 at 12:43

  Jeg ville nok også bruge den til supper. For at få dem helt lækre og ens. Mine bliver altid lidt chunky med stavblenderen 😂
  Jeg ville nok også bruge den til pesto og humus ! Mums.

 • Reply
  Malene Juul Clausen
  11. november 2017 at 12:56

  Jeg vil bage dejlige luftige boller og en masse friske og lækre smoothies!

 • Reply
  Karen Nørskov
  11. november 2017 at 13:09

  Da min familie er kommet i gang med vegetarisk køkken og gode råvarer, og opskrifterne ofte lægger op til brug af blender, kunne dette værktøj fungere perfekt 😊❤️🌞🌼

 • Reply
  Ida
  11. november 2017 at 13:21

  Ihh hvor lækkert!! :-)) jeg ville helt klart bruge den til både supper og smoothies! Er så træt af min egen virkelig dårlige blender der intet kan, og den er nok også ret træt af mig der kontant bliver ved med at prøve at få den til at blende ting den ikke kan 😉 og køkkenmaskinen ville jeg bruge til at bage en masse brød!

 • Reply
  Marie J
  11. november 2017 at 14:48

  Jeg vil blende smoothies til den helt store guldmedalje!

 • Reply
  Sarah Lundtoft
  11. november 2017 at 14:58

  Jeg vil lave alverdens supper efter årstidens grønt – supper er nemt og billigt at lave (sådan en SU rækker ikke langt; derfor suppe all the way), så sådan en smart maskine ville være helt fantastisk at vinde. Fingers crossed!

 • Reply
  Tine
  11. november 2017 at 15:57

  Hoooold nu op! Jeg ville simpelhen så gerne vinde sådan et sæt!
  Først og fremmest ville jeg bruge den til alt det babymad jeg lige om lidt skal begynde at lave til min datter på 3,5 måneder. Smoothieblenderen ville jeg bruge til at gøre min og min søns morgensmoothie lettere at tage med på farten. Han elsker simpelhen grønne smoothies og vil meget gerne hjælpe til i køkkenet. Sidst men ikke mindst ville jeg bruge mini hakkeren til alt fra pesto til at hakke løg (som jeg simpelhen HADER at hakke da jeg altid begynder at tude🙈)
  Jeg krydser og krydser og krydser for at denne lækre præmie bliver min🙏🏻🙏🏻🙏🏻

 • Reply
  Sofia
  12. november 2017 at 0:12

  Vi kan rigtig godt lide at eksperimentere i køkkenet og jeg tror kun at de maskiner vil udvide vores horisont 😍 Om ikke andet så elsker vi smoothies, så det vil den da helt sikkert blive brugt til 😉

 • Reply
  Emilie
  12. november 2017 at 0:19

  Så fed en give away! 🙌 jeg elsker selv at lave mad, men at have gode køkkenmaskiner gør det hele lidt nemmere. Jeg vil bruge den til min ynglings tomat og linse suppe, som skal blendes. Og ellers bare smoothies, og lækre hummuser som pepper et hvert måltid op 👌😉❤️

 • Reply
  Maria Fischer
  12. november 2017 at 8:23

  Godt indlæg! Den suppe må prøves 🙂 Jeg bruger blenderen til smoothie eller smoothiebowls om morgenen. Så bruger jeg den til suppe især her i den kolde tid. Derudover bruger jeg den også til at lave havremel af havregryn samt plantemælk/nøddemælk. Super anvendelig – har bare en mega irriterende en lige pt 🙂

 • Reply
  S. Owens
  12. november 2017 at 9:01

  Jeg elsker at lave spinatvafler, så det er helt klart hvad jeg vil bruge den til, og ud over det så hader jeg at hakke løg i hånden, så der tænker jeg også at den vil være en hjælpende hånd :))

 • Reply
  Karsten
  12. november 2017 at 9:36

  Tomatsuppe og små brød dertil.

 • Reply
  Filippa
  12. november 2017 at 9:48

  Jeg vil lave smoothies, supper og butter chicken. De kan jo bruges til meget sådan nogle maskiner. Jeg er klar til at gå igang 🙂

 • Reply
  Anette
  12. november 2017 at 21:26

  Jeg vil lave smothies – både de søde med frugt – og grønne med grønsager.

 • Reply
  Tina T
  12. november 2017 at 22:38

  uhhh, lækre cremede supper uden fløde i blenderen og herlig kagedej i maskinen…

 • Reply
  Reza
  13. november 2017 at 13:08

  Jeg vil gerne tabe mig, derfor har jeg bruge for disse maskiner, så kan jeg lave sundemad med dem 🙂

 • Reply
  Rikke Neipart
  13. november 2017 at 14:21

  Jeg vil bruge denne blender til vinterens kolde supper. Derudover til smoothie 🙂

Svar