Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler

For en uges tid siden lavede jeg rocky road som en lille gave til min veninde, der havde fødselsdag. Jeg nåede heldigvis lige at smage en af disse lækre bidder, og det var meget tæt på, at jeg beholdt dem selv, for de smagte virkelig godt! Det bedste af det hele var, at min veninde blev glad. Hun har allerede “brokket” sig over, at der snart ikke er flere tilbage 😉

De er helt vildt nemme at lave, og så skal man kun bruge 4 ingredienser. Det gode er, at du kan variere fyldet efter, hvad du kan lide. Jeg kunne ihvertfald godt tænke mig at eksperimentere med kiks, andre nødder, tørrede frugter og hvid chokolade. Du kan også finde en rocky road brownie lige her eller måske en version med kiks og pandaskum lige her. Rocky road er det perfekte hjemmelavede slik, og jeg har lavet dem mange mange gange.

Find flere opskrifter med chokolade lige her.

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler
Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler 1

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler 3

Rocky road med skumfiduser, karameller og mandler (16-18 stk)

  • 140 g god mørk chokolade (jeg brugte 70%)
  • 25 mandler
  • 10 dumle
  • 10 skumfiduser (jeg brugte hårde, hvide og lyserøde)

Så nemt er det: Start med at riste mandlerne i ovnen i 5 minutter ved 180 grader, lad mandlerne køle af. Smelt chokolade over vandbad. Skær imens dumle og skumfiduser i mindre stykker. Bland skumfiduser, afkølede, ristede mandler og dumle i en skål og hæld den smeltede chokolade over. Rør det sammen.

Kom blandingen i en form med bagepapir og lad den stå i køleskabet i minimum 2 timer, inden du skærer den ud i mindre stykker. Opbevar dem på køl.

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments