Bananchips

Bananchips

Har du nogensinde prøvet at lave dine egne bananchips? Det er simpelthen så nemt, sundt og virkelig lækkert. Jeg har set flere, der har lavet hjemmelavede bananchips, så jeg blev simpelthen nødt til at prøve det. Jeg kan faktisk ikke rigtig lide dem, man kan købe i supermarkedet, så jeg blev meget positivt overraskede over disse. De er sprøde, søde og er en perfekt sund snack.

Opskrift på bananchips

Jeg har før lavet æblechips, som også var rigtig lækre. Men jeg er dog blevet ret stor fan af disse hjemmelavede bananchips. Og sørg endelig for at lave en stor portion, imens du er i gang. Det tager nemlig lidt tid at tørre dem i ovnen. Kom dem oven på yoghurt, spis dem som snack på madpakken eller kom dem i hjemmelavet mysli. I fremtiden vil jeg helt klart eksperimentere med andre frugter/grøntsager!

Hjemmelavede bananchips
Hjemmelavede bananchips

Laver du en af mine opskrifter, må du endelig tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad. Jeg vil elske at følge med!

Bananchips

Bananchips

Sprøde, søde og sunde bananchips. Opbevar dem i en lufttæt beholder, sp de holder sig sprøde. Og lav endelig en stor portion, imens du er i gang.
5 fra 1 stemme
Forberedelse3 minutter
Tilberedelse1 time 15 minutter
I alt1 time 18 minutter

Ingredienser

  • bananer (modne)

Fremgangsmåde

  • Skær modne bananer i meget tynde skive med en skarp kniv – ca 1 mm tykke eller lidt mindre, hvis du kan.
  • Læg de tynde skiver fordelt på en bageplade med bagepapir.
  • Bag dem i cirka 1 time og 15 minutter ved 115 grader. De er færdige, når de er sprøde.
  • Løsn skiverne fra bagepapiret og lad dem køle af.
  • Opbevar dem i en lufttæt beholder – de er dog bedst på dagen, men kan også sagtens spises dagen efter.
Del med nogen du holder af
5 from 1 vote (1 rating without comment)
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments