Årets mest populære opskrifter

Nemme og lækre saltmandler

SaltmandlerJeg vil starte det nye år med en opskrift på den mest lækre og meget nemme snack, nemlig disse saltmandler. Jeg håber, at I alle havde en rigtig dejlig nytårsaften med fest, god mad og glade mennesker. Nu tager vi hul på 2015, og jeg glæder mig til at se, hvad dette år bringer. I dag får I en opskrift på en sund, lækker og ikke mindst nem snack.

Saltmandlerne er som sagt en rigtig god snack. Jeg lavede dem som en del af hjemmelavede julegaver i år, men de er også rigtig gode som værtindegave, appetizer med et koldt glas hvidvin eller bare som en sund snack. Mandlerne er saltede og derefter ristede i ovnen, og det giver virkelig en god smag til nødderne. Spis dem som appetizer, snack, på farten, i madpakken eller kom dem oven på salater. Du kan helt sikkert også lave saltede hasselnødder, valnødder, cashewnødder og meget mere. Brug endelig opskriften som basis.

Find inspiraion til hvad du kan bruge saltmandler til lige her.

Saltmandler

Saltmandler

  • 200 g mandler
  • 200 ml kogende vand
  • 3 spsk salt

 

Så nemt er det: Start med at røre kogende vand sammen med salt i en skål. Når saltet er opløst, skal du komme mandlerne i og dække skålen med et stykke stanniol og lade mandlerne trække i saltvandet i 20-30 minutter.

Hæld vandet fra og fordel mandlerne på en bageplade med bagepapir. Rist mandlerne i ovnen ved 150 grader i cirka 20 minutter. Lad saltmandlerne afkøle og opbevar dem i en lufttæt boks.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets mest populære opskrifter