Madplan uge 9

Madplan uge 9

Så går vi snart stille og roligt ind i marts, og jeg synes, at det er tiltrængt. Mærke solens stråler igen og ikke blive drivvåd, hver gang man skal cykle på arbejde. Ugens madplan tager udgangspunkt i gode grøntsager, sprøde ting og som altid stop madspild. Jeg glæder mig selv ekstra meget til lørdagens menu. En glemt favorit herhjemme.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 9, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 9

I denne uge får du tre dage med kød og tre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 9 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på den bedste broccolitærte med bacon, græskarrisotto med salviepesto, opgraderede kopnudler med smilende æg, græske deller med pastasalat med hjemmelavet pesto og langtidsbagte tomater, rester af deller med bagt græskar med manchego og mandler og sidst men ikke mindst den græske spanakopita – filodejstærte med spinat og feta. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Måske en portion kanelsnurrer med marcipan – det er altid en god ide.

Kanelsnurrer med marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments