Madplan uge 9

Madplan uge 9

Uha der er gode sager på menuen i denne madplan uge 9. Både et par nye opskrifter men også nogle gamle favoritter, der bare altid er en god ide. Sprøde og friterede ting, langtidsbagte og intense sager og friske salater. Jeg håber, at du går ind i en god uge, og at denne madplan kan give dig overskud og inspiration.

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 9

Madplan uge 9 består af 2 dage med kød og fire dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 9 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af rugbrødssandwich med avocado, ost og spinat, den bedste cæsarsalat med sprød kylling og hvidløgscroutoner, pasta med grøntsagssauce og parmesan, kyllingedeller med rødbede serveret med rosenkål med æbler og hasselnødder, salat med paneret feta og honningkaramelliserede citronfileter og brød og sidst men ikke mindst den bedste svampelasagne med spinat og estragon. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget lækkert i weekenden? Jeg foreslår en lækker brownie med mælkechokolade.

Brownie med mælkechokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments