Madplan uge 8

Madplan uge 8

Det er tid til en madplan uge 8, og denne uge er der masser af grøntsager, kylling og fisk på menuen. Der er både suppe, tærte og lasagne, og der er flere af mine favoritter i blandt. Fx lasagnen med estragon-bechamel, de bagte kartofler med aiolicremen og så tærten med gedeost.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 8, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 8

I denne uge får du to dage med kød, en dag med fisk og fre vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 8 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på svampelasagne med spinat og estragon, kyllingesuppe med grøntsager og pasta, tærte med karamelliserede rødløg og gedeost, panang karry (min yndlings karry) med kylling og sidst men ikke mindst bagt laks med krydderurter og pistacienødder serveret med bagte kartofler med aiolicreme. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage noget lækkert i weekenden? Jeg har bagt denne cookie kage med brunet smør flere gange, end jeg vil indrømme de seneste uger.

Cookie kage med brunet smør, hasselnødder og chokolade
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments