Madplan uge 6

Madplan uge 6

Så er vi inde i februar, og jeg synes for alvor, at vi kan se lyset (no pun intended) for enden af tunellen efter en mørk, stormende og våd januar. Det fejrer vi selvfølgelig med en lækker madplan uge 6 fyldt med god smag, flere livretter, masser af grøntsager og sund, nem aftensmad.

Hver weekend laver jeg en ny madplan til dig ligesom denne madplan uge 6, der vil inspireres til næste uges menu – enten hvis du vil følge madplan 100%, eller hvis du vil plukke de retter, der passer bedst til jer. Du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med hver dag og til sidst printe en komplet indkøbsliste, så du kun behøver handle én gang.

Madplan uge 6

I denne uge får du to dage med kød og fire vegetariske dage. Ugen sluttes som altid af søndag, hvor der er plads til at tømme køleskabet og lave pizza, pasta, tærte, risotto eller andet med de rester, der er tilbage fra ugen, der er gået. Hvis denne madplan uge 6 ikke er din favorit, kan du altid se alle tidligere madplaner.

Menuen for denne uge står helt konkret på chevre chaud – min yndlingssalat, broccolitærte med bacon – min yndlingstærte, vegetarisk curry med græskar og kikærter, chicken parmesan med pasta og grønt og sidst men ikke mindst risotto med løg simret i rødvin. Jeg glæder mig allerede.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du lave noget lækkert i weekenden? Jeg overvejer selv verdens bedste tiramisu.

Verdens bedste opskrift på tiramisu
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments