Annonce

Madplan uge 6

Madplan uge 6

Er du klar til denne madplan uge 6? Fyldt med sunde, nærende retter – måske nye opskrifter eller velkendte favoritter. Mmh jeg går ind i en god uge, der slutter med en sommerhustur med familien. Det glæder jeg mig rigtig meget til! Jeg håber også, at du har en god uge i sigte – måske den sidste før vinterferien for dig?

Om du følger at følge madplanen 100%, eller om du tager lidt her og der, som du har lyst til, eller som passer dig, det er helt op til dig. Jeg sørger altid for at have næste uges madplan klar lørdagen før, så du kan planlægge lidt. Er der nogle dage, hvor I bliver flere eller færre mennesker, end madplanen skriver, kan du skue op og ned for, hvor mange der spiser med og printe en komplet indkøbsliste i bunden af madplanen.

Madplan uge 6

Madplan uge 6 består af 2 dage med kød, en med fisk og tre dage med vegetariske måltider. Søndag er altid en dag til at rydde op i køleskabet og bruge resterne, så der kan du lave pasta, pizza, tærte eller andet, så du kan tømme køleskabet og gøre klar til en ny uge. Hvis ugens madplan uge 6 ikke har dine favoritter på, så kan du kigge i ale tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af nudler med halloumi, grønt og peanutbutter, svampesuppe med kylling og ris, linsebolognese med spaghetti, en portion chevre chaud aka. varm gedeostsalat med balsamicoglaserede valnødder (er du ikke til gedeost kan du fx bruge feta i stedet), fiskefrikadeller med ovnkartofler og hjemmerørt mayo og sidst men ikke mindst fyldte kyllingebryster med gode sager og salat med balsamico og marineret mozzarella. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med!

Skal du bage i weekenden? Jeg overvejer selv mine blåbærsnurrer med marcipan. Måske forkælet med lidt citronglasur på toppen.

Blåbærsnurrer med marcipan
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments