Madplan uge 50

Madplan uge 50

Nu er det da for alvor blevet vinter. Snevejret og kulden har ramt os flere gange i ugen, og derfor er der også lidt ekstra comfort i madplan uge 50 for denne gang. Der er masser af græskar på menuen, smag og varme. Flere af mine favoritter faktisk. Håber du bliver inspireret.

Så nu er det tid til ugens menu. Du kan vælge at følge madplanen fuldt ud eller plukke lidt hist og her, efter hvad du har lyst til. Jeg deler altid madplanen lørdagen før ugen, der kommer, så du kan nå at planlægge lidt. Et tip til dig og denne madplan: Husk at du kan skrue op og ned for, hvor mange der spiser med til de forskellige måltider, og så kan du i bunden af madplanen udskrive en komplet indkøbsliste.

Madplan uge 50

Madplan uge 50 består af to dage med kød og fire dage med vegetariske måltider. Jeg laver altid søndag til restedag, så du har mulighed for at rydde op i køleskabet, gøre klar til en ny uge og være kreativ med pasta, pizza, tærte eller lignende retter, der er gode til tøm køleskabet. Hvis ugens madplan uge 50 ikke er for dig, så har du altid mulighed for at bruge tidligere madplaner.

Ugens menu består helt konkret af den nemmeste lasagne – nemlig en one pot lasagne, den bedste græskarsuppe med rød karry, en rustik tomattærte med mascarpone og pesto samt en grøn salat, kødboller i tomatsauce med en grønkålssalat med græskar, græskarbygotto med grønkålschips og brunet smør og sidst men ikke mindst mexicansk lasagne med kål og chorizo. Haps.

Husk endelig at tagge mig på Instagram med @annabartels eller #annamad, hvis du laver en af mine opskrifter. Jeg vil elske at følge med! 

Skal du bage i weekenden? Jeg foreslår en lucia stjerne med appelsinremonce, marcipan og mandler.

Lucia stjerne med appelsin-marcipanremonce og mandler
Del med nogen du holder af
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments